izgil85
Hamiş Melek
wwwwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwww göstersene fotonu gösterseneİyiyim canım seni sormalı ismimde güzel kendimde güzelim![]()
wwwwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwww göstersene fotonu gösterseneİyiyim canım seni sormalı ismimde güzel kendimde güzelim![]()
heeee bacım zaten kaza geçirdim hafızamı kaybettim bide burda darbelere geliyorum iyice çizicem balataları heeee koru beni bacımoff off aynen yani hic canim yemek yapmak istemiyo yawwwwww
cips yemeden benim cocukta cips olacak bende cipsleri bitiriyom yani
alemsiniz kizlar yawww kiz hafizana ne oldu
yazgülüm vurma kiz yazikk
desencim cok tatli bi resim yaaa
ahanda hatırladım heeeeeeeeee sen o incirleri soruyorsun demek tamam tamam onlar gayet iyi yazgülü bizi ne zaman yiyecek diye soruyorlar bacımmmmm
wwwwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwww göstersene fotonu göstersene

ya bakarmısınız yaaa .. 41 kere maaşalaallah ya rabbimmm
[ımg]https://www.meleklermekani.com/uyel...resim254-0502131104421easter-bonnet.jpg[/ımg]
İyiyim canım seni sormalı ismimde güzel kendimde güzelim![]()
off off aynen yani hic canim yemek yapmak istemiyo yawwwwww
cips yemeden benim cocukta cips olacak bende cipsleri bitiriyom yani
alemsiniz kizlar yawww kiz hafizana ne oldu
yazgülüm vurma kiz yazikk
desencim cok tatli bi resim yaaa
heeee bacım zaten kaza geçirdim hafızamı kaybettim bide burda darbelere geliyorum iyice çizicem balataları heeee koru beni bacım
hani nerde nerdeGösterelim anaaaaaaaam![]()
kıssss nerden biliyon kırmızı kartı yiyeceğini inşallah kırmızıların gelmezde hamiş olursunda bütün incirler bana kalırhahhh soyle afferim sana ben boyle akil basa getiririm hehe 🙂
onlara deki ne kisa zamanda yiycekmis ama once kirmizi karti yemesi lazimmis de hehe 🙂

Gösterelim anaaaaaaaam![]()