AyYuzlu Daimi Üye Üye 20 Nisan 2010 #49.961 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: cnm naber naislsin bakalim namaz kilcam cikmadan selam veriyim dedim Genişletmek için tıkla ... iyiym canım ya nasıl olacam sen nasılsın bakalım
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: cnm naber naislsin bakalim namaz kilcam cikmadan selam veriyim dedim Genişletmek için tıkla ... iyiym canım ya nasıl olacam sen nasılsın bakalım
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #49.962 ya bu profil resmini nasil koydunuz sinir oldum koyuuyorum olmuyor bilen varsa yardim etsin 🙂
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #49.963 ayyüzlü' Alıntı: iyiym canım ya nasıl olacam sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... iyi gülüm sükür gülüm ya sen bu profilindeki resmi nasil koydun url denilen sey neyse onu istiyor ben koyuyuorum olmuyor
ayyüzlü' Alıntı: iyiym canım ya nasıl olacam sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... iyi gülüm sükür gülüm ya sen bu profilindeki resmi nasil koydun url denilen sey neyse onu istiyor ben koyuyuorum olmuyor
Bilgemelek Aktif Üye Üye 20 Nisan 2010 #49.966 dentnurse' Alıntı: selam kızlar nasılsın herkeze iyi geceler Genişletmek için tıkla ... selam cnm naaptın test ?
dentnurse' Alıntı: selam kızlar nasılsın herkeze iyi geceler Genişletmek için tıkla ... selam cnm naaptın test ?
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #49.967 DESEN' Alıntı: ayyüzlü,daffodil,dentanurse,gülyüzlüm selammmmmmm Genişletmek için tıkla ... a.s cnm nasilsin bende fark etztim mrsm ne yapti acaba ortalikalrda yok 🙁
DESEN' Alıntı: ayyüzlü,daffodil,dentanurse,gülyüzlüm selammmmmmm Genişletmek için tıkla ... a.s cnm nasilsin bende fark etztim mrsm ne yapti acaba ortalikalrda yok 🙁
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #49.968 dentnurse' Alıntı: selam kızlar nasılsın herkeze iyi geceler Genişletmek için tıkla ... a.s cnm hg sen nasilsin test ne yaptin
dentnurse' Alıntı: selam kızlar nasılsın herkeze iyi geceler Genişletmek için tıkla ... a.s cnm hg sen nasilsin test ne yaptin
Bilgemelek Aktif Üye Üye 20 Nisan 2010 #49.969 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: a.s cnm nasilsin bende fark etztim mrsm ne yapti acaba ortalikalrda yok 🙁 Genişletmek için tıkla ... İnşaallah güzel haberlerle gelir,inşaallah kutlama yapıyorlardır da bize yazmaya fırsatı olmamıştırr ...
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: a.s cnm nasilsin bende fark etztim mrsm ne yapti acaba ortalikalrda yok 🙁 Genişletmek için tıkla ... İnşaallah güzel haberlerle gelir,inşaallah kutlama yapıyorlardır da bize yazmaya fırsatı olmamıştırr ...
AyYuzlu Daimi Üye Üye 20 Nisan 2010 #49.970 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: iyi gülüm sükür gülüm ya sen bu profilindeki resmi nasil koydun url denilen sey neyse onu istiyor ben koyuyuorum olmuyor Genişletmek için tıkla ... canım profilimi düzenleye girip orda profil resmini degiştir var ordan yapabiliyorsun
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: iyi gülüm sükür gülüm ya sen bu profilindeki resmi nasil koydun url denilen sey neyse onu istiyor ben koyuyuorum olmuyor Genişletmek için tıkla ... canım profilimi düzenleye girip orda profil resmini degiştir var ordan yapabiliyorsun