izgil85
Hamiş Melek
çoooook iyiyiiiiimm bacım kendimi patlamaya hazır volkan gibi hissediyorum.....patlıcam patlamasınada hava sahası iyice kapancak heeeeeyerim ben seniiiiiii
iyiyiym canım sen nasılsın
çoooook iyiyiiiiimm bacım kendimi patlamaya hazır volkan gibi hissediyorum.....patlıcam patlamasınada hava sahası iyice kapancak heeeeeyerim ben seniiiiiii
iyiyiym canım sen nasılsın
çok şükür canım iyiyiziyiyim canım sennasılsın
yap cnm tekrar daha çok belli olduğunu göreceksin ben 10.günde tekrar yapmıştım ozaman bile biraz daha belirginleşmişti nebileyim cnm onu sanırım admin yapmış beni unuttular heralde🙂
evet canım 7 gunden sonra ben yapmadım bu gun 9 gun oldu gunum gecelı sende nıye hamiş melek yazmıyor kıııızzzz
slm cnm senle tanışamadık iyiyiz sağol sen nasılsınslm kızlar bugün nasılsınız
hamişmisin yoksaaaçoooook iyiyiiiiimm bacım kendimi patlamaya hazır volkan gibi hissediyorum.....patlıcam patlamasınada hava sahası iyice kapancak heeeee

kafan karışık falan olmasın sen hamilesin cnmiyi olmaya callışıyom canım bıraz kafam karışık![]()
kuşum dün girdiğinle çıktığın bir oldu...nerelere kayboldun kısssssslm kızlar bugün nasılsınız

9 gun oldu gunum gecelı test yapıyom cıkmıyornoldu neyin var
yap canım yaaa hem nolacak dunyanın sonumu allaha sukurler olsun saglıgınız yerinde kökü sizde canım hadi yap testiiiiiiiii9 gun oldu gunum gecelı test yapıyom cıkmıyor
dur gıtme canım bekle canım bende gıdıyom hoşca kalın kızlarkuşum dün girdiğinle çıktığın bir oldu...nerelere kayboldun kısssss
ayyyyy ama ben çıkmak zorundayım öğlen oldu kociş gelir birazdan sonrada komşularım gelecekmişşşş öpüyorum kar taneleriiiiiiiimmmmmmm![]()
hoşbuldum cnm evet cnm benimde 3.gün hiç bişey çıkmamıştı sonra 7.gün silik çıkmıştı kan testimde biraz düşük çıkmıştı sonra o da yükselmişti benim dr baştan bi moralimi bozmuştu dış gebelik falan demişti sonra yükselme olunca geç döllenme olduğunu söyledi büyük bi ihtimal seninde öyle cnm