Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam desen yine yapamadım test bu seferde kocam kızdı kavga ettik neden geriliyorsun bu kadar gününmü gecti sanki 23 nisan günü gelmezse yap dedi diyelim yarın sabah adet oldun daha cok üzülüyorsun diye kızdı bana yaaa ama pembemsi birşey geldi sabah cok az bu saat oldu daha bişey yok

ya kızlar benim gibi olan varmı aranızda ya kasıklarım agırmıyor artık sadece belim agrıyor göğüslerimde azaldı acması

kızlar neden kimse bişey yazmıyor sorduklarıma ne yapsam adam aldı idrar testini sakladı yenisini alsam mı sabah gelen lekelenme adet olsa gelirmi devamı offf kafam karıştı iyice bu gün evdeyim

selam desen yine yapamadım test bu seferde kocam kızdı kavga ettik neden geriliyorsun bu kadar gününmü gecti sanki 23 nisan günü gelmezse yap dedi diyelim yarın sabah adet oldun daha cok üzülüyorsun diye kızdı bana yaaa ama pembemsi birşey geldi sabah cok az bu saat oldu daha bişey yok

o zaman bekle tatlım , üzme kocacığını da , boşver bekle bakalım ne kaldı ki zaten şurda , pembe leke için bişey diyemicem , yerleşmede olabilir , regl işareti de 🙁

Canım sen preseedi kullanmıştın değilmi? nasıl kullanılıyor? bu akşam kullanıcam da bende..Bu arada geçmiş olsun canım :kiss:

ben kullanmadım tatlım daha bu akşam kısmetse 🙂

Geri