Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet kızlar şimdi wc gittim ve bu ayda fos ben biliyorum yaaa, belirtilerim hep adet belitisi biraz kasıklarım fazla ağrıdı hepi o kadar.. neyse yeni adet günümü hesaplayayım...
Canım üzülme biiyor musun ben bu ay değilde önümüzdeki ay senden umutluydum çünkü desene dedin ya yanlış kullanıyormuşum pressed i diye içimden öyle geçmişti.
selam kizlar, bi göz atim dedim, neler kaynatiyorsunuz diye.. Lalezar canim hayirlisi olsun..
benimde karnim dünden beri agriyor, adetime daha 1 hafta var, ne oluyor anlamadim..
Icimden acayip aglamak geliyor ya...
Umarım bu ay tutmuştur. Aslında polikistik over i olanların tedaviyle gebe kalma ihtimalleri yüksek Yalnız ben de aşılama yaptırmış bir kişi olarak yarattığı ruhsal stresi çok iyi biliyorum O yüzden benim kanaatim rahimdeki incelmen geçtikten sonra yumurtalıklarını uyarıcı ilaç ve çatlama gününde ilişki ile bu ay değilse bile bir iki ay içinde hamile kalacağını düşünüyorum... Çok ayrıntılı oldu galiba🙂