selam canım geldım burdayım özledın mı benı yoksam????????selammm tatlımmmmmmmm

selam canım geldım burdayım özledın mı benı yoksam????????selammm tatlımmmmmmmm

kızlar yaa ben çıkıyorum valla bulantım çok duramıyorum artık bi ara yine gelirim.hepinizi bi uçak dolusu öpüyorum.bi gemi dolusu da seviyorum
selam kızlar ben geldim herkez nasıl ilgiz bebek bu günde gelen giden yok ama belim cok agrıyor dun sabah lekelenme olmuştu ya bu gün oda yok ama
selam kızlar ben geldim herkez nasıl ilgiz bebek bu günde gelen giden yok ama belim cok agrıyor dun sabah lekelenme olmuştu ya bu gün oda yok ama
selam canım....hosgeldın hayırlısı bakalım canım gunun gelsın ınsallah guzel haberler verırsın bızeeeeselam kızlar ben geldim herkez nasıl ilgiz bebek bu günde gelen giden yok ama belim cok agrıyor dun sabah lekelenme olmuştu ya bu gün oda yok ama
selam canım geldım burdayım özledın mı benı yoksam????????![]()

yarın adet günüm yaa hamile olanlar 1 gün varken beliniz cok agırmışmıydı yoksa ben bel fıtıgımı oldum
yarın adet günüm yaa hamile olanlar 1 gün varken beliniz cok agırmışmıydı yoksa ben bel fıtıgımı oldum
ohhhh ohhh yarasınn yeğenime talım benim bemde seni çok öpüyorum kendine iyi bak görüşürüz
ya ama bu gün gizzlice test aldım eşimden yapsam şimdi cıkarmı ki ac karnım sizden hamile olana sorup yaparım diye etmedim kahvaltıcanım inşaallah yerleşmiştir yerleşme kanamasıdır.yarın pirenses belli olacak.sen de pazartesi test yaparsan belli olur.inşaallah arka arkaya listeye eklenirsiniz.bendeki ilk belirti müthiş bel ve alt karın ağrısı olmuştu.inşaallah kanaman olmaz da bebişin gelir
benim 1-2 gün kala olmuştu bel ağrısı.
canıımmmmsın