bende bacim vallaha annemi ablamlari babami cok özledim allah yer ve yardimcimiz olsun
ah gülyüzlüm ah o gurbeti bana sor taaaa şemdinlilere geldim ne anam var ne kocam nasıl özledim bi bilsen anneciğimi babişkomu 🙁((

bende bacim vallaha annemi ablamlari babami cok özledim allah yer ve yardimcimiz olsun
ah gülyüzlüm ah o gurbeti bana sor taaaa şemdinlilere geldim ne anam var ne kocam nasıl özledim bi bilsen anneciğimi babişkomu 🙁((

amin kuzum sen nerelisin nerde oturyosun ben aslen samsunluyum eşim de adanalıbende bacim vallaha annemi ablamlari babami cok özledim allah yer ve yardimcimiz olsun![]()
ne verdi? progesteron mu acaba?
10 gün raporun bitince gidicen değil mi tekrar kontrole? belki uzatır raporunu canım,
haziran 26 da Ankaraya geleceğim , bi hamiş görürsem sorarım senmisin diye 🙂
seninkide böyle tosun olcak ins sagliklida olcak ins dularim seninlee bacim namazda aklima isimleirniz geldikce dua ediyorum allahy er ve yardimciniz olsun cnm
ben aslen sivasliyim bacim ama almanyaya gelin geldim:küstüm:amin kuzum sen nerelisin nerde oturyosun ben aslen samsunluyum eşim de adanalı
oyyy canım benim allah yardımcın olsun. bende almayada gibiyim hiç farketmiyoki. burası daha beter terör var her pislik var burdaben aslen sivasliyim bacim ama almanyaya gelin geldim:küstüm:
haklisin cnm allah yardimcimiz olsun pisliklerden korusun bizi insallah senin bebek nezamandir olmuyor gülümoyyy canım benim allah yardımcın olsun. bende almayada gibiyim hiç farketmiyoki. burası daha beter terör var her pislik var burda
tamam cnm allaha emanet ol bende öpüyorum cok dikkat et kendine olurmu yat uyu devamliKızlar görüşürüz hepinizi öpüyorum... yarın uğramaya çalışırım, hoşça kalın.
güle güle