Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhaba melekler mrsm cnm benim çok geçmiş olsun binternettede okudum şimdi böyle arada kanamalr olabiliyomuş rahime yerleşmöe kaanamasıymış bebeğin iyi olmasına sevindim bol bol dinlen kendini yorma hiç bişeye deüzülmesen üzülürsen bebekte üzülür cnm benim Allahın izniyle hiç bişey olmayacak korkma

bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım inş sag salim bebeqine kavuşursun iyicene dinlen ve hiçbişeye sıkma canını :kiss:

herkese günaydıııın......
cumanız mübarek olsun....
bayramınızda mübarek olsun.....
mrs.m canıııııım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına gülüüm benim öpüyorum seni bol bol dinlen sen dualarımız seninle canııım......

Sağol İzgüüllü senin de cuman hayırlı olsun, incir güzeli🙂

slm kızlar nasılsınız bakem

ooo izgil hanimmmm hosgeldinnn.... Tweetyle kulaklarini cinlattik sabah.... nasilsin?

izgilllllllllllllllllll hoşgeldinnn

balımmmm nasıılsınnn
oooooooooooooooooy canlarıııııım benim hayatımın bahar çiçekleri beeen çoooook iyiyim sizleri gördüm oohhh oohhh keyfime diyecek yok ama bugün fazla katılamayacağım sohbetinize kociş evde
sizler nasılsınız canlarrrrrrr uğur böcükleriiiim

herkese günaydıııın......
cumanız mübarek olsun....
bayramınızda mübarek olsun.....
mrs.m canıııııım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına gülüüm benim öpüyorum seni bol bol dinlen sen dualarımız seninle canııım......

Izgilll deluuu gunaydin sanada..

Sagol fistik seninde mubarek olsun..

ohhhh ne güzel ben gerçeten ağlıyorum kimsenin umruna bilem gelmiyoo kısssssssss
şanslısın işdee:küstüm::küstüm:

Kiz bi aglada bak ben sana neler neler yapiyom.. tarlani bombalarim kiz senin hehe

heeee bacım bi girdim kim var kim yokdiye maşallah kalabalıkmış buralar...ben fazla duramam kociş evde bugün ikimizde bayram çocuğu olduk evde oturuyozzzz:Laie_23:

İnşallah bi dahaki bayrama üç bayram çocuğu oturursunuz kıs

ohhhh ne güzel ben gerçeten ağlıyorum kimsenin umruna bilem gelmiyoo kısssssssss
şanslısın işdee:küstüm::küstüm:

Alama Ayşegül ben döverim onları:sinir:

Geri