Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

oyyy canımm tamamm balım ben seni çağirırım gelir döverseinnn

çokm sinirlenip ben arada kaynamam diymi bacımmm çok sinirli bakıyonda

korktum biraz:kiss::kiss::nur:
Bal böcüğüm olur mu öyle şey, sen geç bakiiiimm Ayşegül şöyle kenara derim, sonra bi sağdan bi soldan🙂

Son düzenleme:
hoşbulduk canım iyiym vala ne olsun beklemelerdeyiz sen nasılsın ???
iyiyim bende cnm ne kadardır bekliyosun meleğini
selam kızlarr ben geldimmmm nasılsınız bakalımm oh oh baya kalabalığız..
şehnazım nasılsın yarın regl günün nasıl belirtiler varmıı
yazgülüm nerelerdesin sen yaaa çok özletme kendini
heey bide hamiş varmış burdaaa nasıllarmış bebişimizzz
iyiyiz cnm çok şükür sen nasılsın
Yaaa bacim sen hic ruhsuz patronlarin eline dustunmu hehe 🙂 Neyseki kadin su anda dogum iznindede rahatim 🙂 Ama isler yogun malesef..

Balina hah? o balina aksam senin tarlana dusecek gorecen sen gununu :sigara:

Aman iyi olun canim ikinizde.. insallah saglikli bir sekildede kucagina alirsin fistigim
amin cnm sağol

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
dentnurse......................23 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:

şehnaz ......................... 24 Nisan
sammy_haa ................. 23-26 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ................................. 6 Mayıs
azade.................................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

Simdiye kadar hic bi bayanla calismadim.... Senin durumun kötüymü$ yaaaa....hmm
benim plan 3 a$amadan olusuyor..
1. duygu sömürüsü...( baktim yemiyor..)
2. Yigenimin Dügünü var diyorum ( odami olmadi..)
3. amcalarim halam ya$li, onlari görmem lazimmm ( bu ama dogru, gercekten yaslilar)

hicmi olmadi.. izin ver yoksa aglicam simdiiiii.. ama bu numarayi bi kadin yutmaz...:24:

Ya bacim zor benim isim 🙁

hehehe ama ben yaz tatilimi ayarladim 3 hafta gidecegiz Allah nasip ederse o yuzden birsey demiyorum simdi 🙂

güüüüüüüüüüüüüüülllllllllllllllllllllllüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm sende buralardasın demek ooohhh oohhh topiğin mudavinlerine burada görmek daha güzel öpüyorum canımseni

Burdayim canim ya bir girip bakayim kimler var dedim hani bugun gobek atmiyon mu sen :dp178:

selam kızlarr ben geldimmmm nasılsınız bakalımm oh oh baya kalabalığız..
şehnazım nasılsın yarın regl günün nasıl belirtiler varmıı
yazgülüm nerelerdesin sen yaaa çok özletme kendini
heey bide hamiş varmış burdaaa nasıllarmış bebişimizzz

Canim benim hosgeldin guzel arkadasim.. iyiyim ben cok sukur ya sen nasilsin?

Ozletmemeye calisiyorum elimden geldigince ama bazen ara biraz uzuyor istemeden 🙁

Sende bir degisiklik var mi guzelim?

Yaaa bacim sen hic ruhsuz patronlarin eline dustunmu hehe 🙂 Neyseki kadin su anda dogum iznindede rahatim 🙂 Ama isler yogun malesef..

Balina hah? o balina aksam senin tarlana dusecek gorecen sen gununu :sigara:

Aman iyi olun canim ikinizde.. insallah saglikli bir sekildede kucagina alirsin fistigim

kısss balımm bukadının sürekli doğum iznine çıkyoooo anlamadımm gene doğurdu ne eetti yawewwww :haha::haha:

yaaaa yaaaa sakın düşme tarlama ben o tarlayı yapana kadar anam ağladıııı
biliyossunnn

anamın gözünde yaş kalmadıııı

Geri