Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

nedençalışma kaldı diyorsun canım....pes etme devam et lütfen. ah bu moral değil mi bizi hep bekleten. nolur sakin ve rahat ol.

amiiiiiiiiiinnn inşallah canım. inşallah canım hayırlısıyla.
canım ya bilmiyom akıntılar durunca hep regl gelir ya bende durdu 1mayısta reglim zaten eğer yumurta çatlaması felan olsaydı akıntı devam edredi ben kaçırdım galiba:küstüm: incir preseed derken umutlanmıştım ama çabuk bitti malesef yani reglimi bekliyorum:küstüm:

allah kabul etsin inşalllaaahhhh dualarını. ne güzel allahtan istemek, gerçekten samimi istenen dualar kabul olurmuş. allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah canım.
amin cnm dün yine kizim geldi göbüsümü elledi anne ya kardesim nezaman gelicek gelsinde oynuyalim diye :küstüm: öyle diyince mahvoluyorum

bende iyiyim hamd olsun cnm bugün gün asiri iliskiye girdik döllenme günüm hesapladigima göre ama ya kizlar sizdede oldumu hic iliskiye girerken benden sivi akintilar oldu bu nedemek acaba cok merak ettim 😕

canım biraz açık olacak ama biz aileyiz ne de olsa.... senden sıvı gelmesi çok güzel orgazm oluyorsun işte, bu da seni kayganlaştırıyor ve sanırım yumurtlama dönemindesin. inşallah spermle yumurta buluşmuştur. bu dönemde ilişkiye devam edin ara verip bekleme, diğer regl gününe kadar devam et, çünkü geç döllenme olabilir.

Canim,üzülme ya.Allahtan ümit kesilmez.Adet olmadan bilemezsin ki.Bazen insanin en ummadigi,en az calistigi ay tutuyor.Ben ne yapayim canim ya?Benim sadece bu ay degil belkide 3 ayim gitti.Tedaviler en azindan o kadar sürecek.Cok zor ama sabretmekten baska caremiz yok.Umutsuzluga kapilmak hic yok.
Gülyüzlüm,iyim tatlim.Sen nasilsin?
canım varya ovulasyon testleri falan derken 3-4 defa anca olmuştur ki dediğim gibi hamilelik belirtilerine dair değil reglin belirtileri başladı :küstüm:bende bu ay olmazsa temmuza kalacak eşim çok yıprandın unutalım tatilde devam ederiz diyor:küstüm:

canım ya bilmiyom akıntılar durunca hep regl gelir ya bende durdu 1mayısta reglim zaten eğer yumurta çatlaması felan olsaydı akıntı devam edredi ben kaçırdım galiba:küstüm: incir preseed derken umutlanmıştım ama çabuk bitti malesef yani reglimi bekliyorum:küstüm:

canım hiç öyle düşünme, çünkü bazen yumurtlama geç olabiliyor dolayısıyla döllenme de geç oluyor. sen regline kadar devam et...biliyor musun bazen stresten kuru olabiliyoruz ben birkaç ay yaşamıştım. hayırlı olsun inşallahhhh

canım biraz açık olacak ama biz aileyiz ne de olsa.... senden sıvı gelmesi çok güzel orgazm oluyorsun işte, bu da seni kayganlaştırıyor ve sanırım yumurtlama dönemindesin. inşallah spermle yumurta buluşmuştur. bu dönemde ilişkiye devam edin ara verip bekleme, diğer regl gününe kadar devam et, çünkü geç döllenme olabilir.
anladim ama cnm ben tam orgzm oldugumu hissetmemistim demekki öyle oluyormus bacim ama ilk defa oldu böyle sasirdim bide esim cok üzülüyor bosa yapiyoz sprm hemen geliyor sende durmuyor diyor onada üzülüyorum 1 saat veyahutta yariim saat ayaklairmi dikip yatsam kalksam bile hemen geliyor tutmasini hic sanmiyorum ama insallah olur 🙁

Geri