Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

testlerden alicam cnm yumurtlamayi belli edne testlerden o ates ölcme yöntemini inan hic bilmiyorum bilmedigim seyide nasil yaparim ondan uygulamiyorum

canım ben de bilmiyordum acemiydim.her sabah daha yataktan çıkmadan ateşimi ölçtüm. sonra biraz düşüp artesi güne yükseliyormuş.düştüğü günü değerlendirdim ve o gün tutmuş.çünkü başka günlerde bişey yapmamıştım.

merhaba arkadaşlar, ben bu sayfada yeniyim...

adım ayşe, 6 aydır evliyim, üç ay önce düşük yaptım...

geçen ay çalışmalara başladık ama adet oldum. bu ay başka yöntemler deneyeceğim.

adetim düzensizleştiği için doktorum cyclo-prognova diye bir ilaç yazdı, hamile kalmanda yardımcı olacak dedi... burda kullanan varmı bu ilacı??

ısı ölçmeye de yarından itibaren başlamak istiyorum, belki bu şekilde yumurtlamayı tuttururum 🙂

ve son olarak ballı, çörekotlu tarçınlı karışımı kullanmayı düşünüyorum...

siz bunları denedinizmi veya bunları yaparak hamile kalan tanıyomusunuz??

yardımcı olursanız sevinirim :ehi:
canım hoşgeldin aramıza...
tarçınlı çörekotlu balı ve inciri denedim şimdide sonucu bekliyorum ama sen sen ol benim gibi hepsini aynı anda deneme...sana tavsiyem şu en iyi yumurta gelişimini incirden aldım...önceki ay tarçınlı çörekotlu bal denemiştim pek bi fark göremedim ama bu ay incir sayesinde müthiş bir şekilde yumurtalıklarımı hissettim
tarçınlı çörekotlu balı günde 1 çay kaşığı yemek gerekiyormuş...inciride 3 4 adet denemeni tavsiye ederim öpüyorum tatlım
tekrar aramıza hoşgeldin güzelim

naber zilli İzgilim ? yumoşlar ne alemde , ben bu günde test yaptım ama ikinci çizgi silik hala , anlamadım gitti
canıım iyiyim gezdik tozduk adamcığımla...bana bayram hediyesi olarak gebelik testi aldı:utan:...kasıklarım patlayacak gibi dün akşamda yumurtalıklarımda sancı vardı kıssssss ben hala yumurtluyorum galiba
senin test niye hala silik çıkıyoki kız varya kesin birkaç tane yumurtan gelişiyordur şuan aaayyy hadi hayırlısı
izgil hg elma sekerim nasilsin 🙂
hoşbuldum güleç yüzlüm bn iyi işte nasıl olsun sen nasılsın

canıım iyiyim gezdik tozduk adamcığımla...bana bayram hediyesi olarak gebelik testi aldı:utan:...kasıklarım patlayacak gibi dün akşamda yumurtalıklarımda sancı vardı kıssssss ben hala yumurtluyorum galiba
senin test niye hala silik çıkıyoki kız varya kesin birkaç tane yumurtan gelişiyordur şuan aaayyy hadi hayırlısı

hoşbuldum güleç yüzlüm bn iyi işte nasıl olsun sen nasılsın
iyi bacim hamd olsun bildigin gibi bence sen hic bekleme hamissin sadmine desekte hamis melek yazsa oraya ahada gör bu ay hamis melegimiz olcan senn:baby:

pirenses ne yaptı acep.inşaallah bugün pirenses pazartesi dentnurse sonra da eyşegül eklenir.ayşegül rahim filmi çekti bu ay.ii değerlendirmişse hamiş kalır bence.ben de mrs.m de öyle hamiş kaldık çünkü

iyi bacim hamd olsun bildigin gibi bence sen hic bekleme hamissin sadmine desekte hamis melek yazsa oraya ahada gör bu ay hamis melegimiz olcan senn:baby:
bilmiyorum gülüm yaaaaa emin olamıyorum bütün bu yaşadığım şeyler.....
incir yemesen kesin hamileyim diyeceğim ama üstüste uyguladığım kürlermi sebeb oluyor bu duruma diye düşünmekten kendimi alamıyorum
beklemekten ve dua etmekten başka elimden ne gelir

kız var yaa , bacaklarımda hissediyom nerdeyse yumurtalıklarımı , kasıklardan aşağı inecekler sanki, akşam benimde acayip sancım vardı ,yürüyemiyodum ,test silik çıktı , bu gün de öyle ,gezdik bir de yine sancı ama yine silik , anlamadımki yumurtalar büyüdüde çatlamıyorlarmı acaba ?????????? akıntıda var ama test silik çıkıyor yaaa 🙁

Geri