allaha emanet ol cnm güle güle iyi haberleirni bekliyoruz dularim seninle byebende çıkıyorum sağlıcakla ve dua ile kalın

allaha emanet ol cnm güle güle iyi haberleirni bekliyoruz dularim seninle byebende çıkıyorum sağlıcakla ve dua ile kalın

kendine iyi bakHadi canlarım görüşürüz benim çıkış saatim geldi kib

iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo??hos buldum bitanem nasilsin![]()
bende iyiym cnm ya dünden beri bolca sici akintim var bide kasik agrim var özellikle sol tarafta hic böyle olmazdim ama bilemiyorum artik bakalim ümitlenmek istemiyorum 😕iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo??
canım Allahımm hayırlısını nasip etsin.bende iyiym cnm ya dünden beri bolca sici akintim var bide kasik agrim var özellikle sol tarafta hic böyle olmazdim ama bilemiyorum artik bakalim ümitlenmek istemiyorum 😕

daha reglime 15 gün var cnm ondan erken dedim ya kasik agrilarim bilmiyorum niye böyle oldu hala anlamis deilimcanım Allahımm hayırlısını nasip etsin.
ama biraz bekle bence daha regline kaç gün var?moralini bozmak istemiyom biraz sabredelim tamam canımcımm![]()

tatlım canımcımm inşallah bebişin erken döllenmeyle yerleşiyodurrdaha reglime 15 gün var cnm ondan erken dedim ya kasik agrilarim bilmiyorum niye böyle oldu hala anlamis deilim![]()

allah kabul etsin cnmben binamaz kılıp geleyim tamam ikindi okundu...
görüsürüz yineinsallah bacimm sabrediyorum elden bisey gelmiyorkitatlım canımcımm inşallah bebişin erken döllenmeyle yerleşiyodurr
inşallahhhh!!!canım bekleyelim sabırla emii??