Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ALLAH dünyaya yolluycagi bebekle konusmus bebek demiski allahim ben dünyaya gittigimde nasil anlasacam dillerini anlamiyorum allah demiski senin icin bir melek yolladim o yardim edicek sana allahim dünyada cok kötülükler oluyor ben nasil kalcam allah demiski sana yolladigim melek yardim edicek peki allahim ben ne zaman sana gelicem sana yolladigim melekle gelicen peki allahim o melegin adi ne demis allah bos ver adini SEN ona ANNE de yeter demis ......
cok guzel yaaaaaa bayıldım gozlerim doldu icim acıdı

meryem benim reglime 15 gün var ama kasik agrilarim oluyor ve cok akintim oluyor sende ne olmustu az anlat hele hamis olmadan önce

yok gülüm be sallamıyorum öyle de kocaman oldular bile şimdiden.benim geç döllenme olmuş.zaten düzensizdi adetlerim.o ay rahim filmi ve kolposkopi yapmıştım.parça almışlardı.zaten karın ağrım vardı.geçmişti karın ağrım sonra pat diye bel ağrısıyla başladı.hesaplarıma göre rahme yerleştiği gün başlamış o ağrılar bende.çünkü hangi gün ilişki olduğunu biliyorum.adet olacakmışım gibi ağrıydı ama çok yoğun.adet sancısı gibi yani.

yok gülüm be sallamıyorum öyle de kocaman oldular bile şimdiden.benim geç döllenme olmuş.zaten düzensizdi adetlerim.o ay rahim filmi ve kolposkopi yapmıştım.parça almışlardı.zaten karın ağrım vardı.geçmişti karın ağrım sonra pat diye bel ağrısıyla başladı.hesaplarıma göre rahme yerleştiği gün başlamış o ağrılar bende.çünkü hangi gün ilişki olduğunu biliyorum.adet olacakmışım gibi ağrıydı ama çok yoğun.adet sancısı gibi yani.
anlaidm cnm tamam saol 🙂

Geri