Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende öpüyorum kusum seni.Sen birtanesin yaw.Ben seni cok seviyom kusum.Gündüzleri isler yogun oluyor,firsatlari kacirmiyorum ama.Bende sensizlige dayanamiyom kusum benim.Afiyetler olsun canim.Gitte kocisinle agiz tadiyla ic cayini...
kısssss onceden ne güzel bolbol takılırdık bacım ayarla işleri erken erken gel topiğe....hafta içi akşama kadaaaaan netteyim hheehhheee kociş evde olunca pek giremiyom girsemde şekil 1 a da görüldüğü üzere hemencik çıkıyom....gülüm yaaaaaa evet evet ben çıkiiiiiiim yoksa kociş şimdi başlar çayın acısı çıktı demeye öpüyorum kuşuuuuuuum canımıniçiiiii

Kiz sen hala buradamisin?Gitsene bekletme kocisini🙂Cok hosuma gitti imzan.Insallah Allahim bu ay göndermistir sana gülünübebisimbebisim
hhheeehhheeee ama napiiiim çıkamıyom kociş seslenene yani son saniyeme kadar takılıyom hhheeehhheeee amiiiiiin gülüm ama benim pek umudum kalmadı akıntılarım iyice azaldı neyse bir dahaki aya hem belki bir dahaki ay kocişi ikna debilirsem preseed kullanırım bakalım nasipppp

kısssss onceden ne güzel bolbol takılırdık bacım ayarla işleri erken erken gel topiğe....hafta içi akşama kadaaaaan netteyim hheehhheee kociş evde olunca pek giremiyom girsemde şekil 1 a da görüldüğü üzere hemencik çıkıyom....gülüm yaaaaaa evet evet ben çıkiiiiiiim yoksa kociş şimdi başlar çayın acısı çıktı demeye öpüyorum kuşuuuuuuum canımıniçiiiii
Bende öpüyorum canim muhabbet kusumu🙂Adamlar evde olunca bende pek giremiyorum.Hemen göze batiyor.Senin hatirin icin daha fazla girmeye calisacam,söz🙂

Geri