ben alistim kirmizi kart yemeye bacim artik hic sallamiyorum vallaha :meri:😀inşaallah kırmızı kart yemezsin bu ay.:meri:
ben alistim kirmizi kart yemeye bacim artik hic sallamiyorum vallaha :meri:😀inşaallah kırmızı kart yemezsin bu ay.:meri:
baksana kadere su formda kiz sen ayrisin sen baskasin diyip sevenimiz bile yok üühüühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

yok gülüm eski deiller benim bildigim ama olsun be ne yapakk varsin olsun dislanakolsun gülüm onların geçmişi daha eski ne de olsa olacak o kadar.merak etme seni de seviyoruz.ben de çok eski sayılmam.![]()
ühühü neyse cnm saka bi yana bende seviyorum herkesi kimseyi ayricalikli sevmiyorum dier arkadaslarimida esitli seviyorum ama desen bana cok yardimci oldu o bi ablam gibi onu öyle görüyorum orasi ayrigüle güleKizlar,ben kactim.Hepinizi öpüyorum,hoscakalin...

vallaha bitanem 15 günüm kaldi regl olmama ama kasiklarim agriyor arada cokta akintim oluyor bundna öte gayri bisey yok bende 😀 sende durumlar nasil hayatimselam meryem, gülyüzlüm.... naber kızlar

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI