Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok sağol...burdaki ortamı ben de çok seviyorum...ondan sürekli burdayım 🙂

hoşbulduk canımmm iyiyiz çok şükür siz nasılsınız bakalım

okudum canım cevapladım...

allah kabul eder inşallahhhhhh.... olmaz mıııı dünya dualarla dönüyor. elbet dualarımız kabul görüyor. yeter ki sen içten iste.
insallah rabbim bizlerinde duasini kabul eyler bu ayda göbüslerimizi bos birakmaz insallah amin

mrs.mcim benim adetten önce koyu kahverengi akıntım olurdu hep.bu sabah yine o akıntıdan geldi ve öğlene kadar adet olacak gibi karnım ağrıdı.korktum.geçti şimdi ama hemen aklıma sen geldin.

bu ay adet olunca direk ilk isim ayak doktoruma gidicem benim diz kapagimda asinma var onuda bi hallettiriyim insallah agrisindanda kurtulmus olurum ignerim var her ay hamis olcam diye vurunmuyorum bebise zarari olmasin diye ama olmuyan bebise umarim bu ay olan bebege vurdurmam 🙂

mrs.mcim benim adetten önce koyu kahverengi akıntım olurdu hep.bu sabah yine o akıntıdan geldi ve öğlene kadar adet olacak gibi karnım ağrıdı.korktum.geçti şimdi ama hemen aklıma sen geldin.

canım senin tam kaç haftalık oldu?

adet dönemi gelince az da olsa böyle şeyler olabilirmiş... birde bebeklerimiz çok küçük oldukları için tutunmaya çalışıyorlar. o yüzden tutunmaya çalışırken orada kanama yapabilirlermiş. inşaatın temel atılması gibi düşün. hatta kılcal damarı sıkıştırmasından dolayı bile olabiliyormuş. rahat olup dikkat etmeye çalışalım canım.

adet dönemi gelince az da olsa böyle şeyler olabilirmiş... birde bebeklerimiz çok küçük oldukları için tutunmaya çalışıyorlar. o yüzden tutunmaya çalışırken orada kanama yapabilirlermiş. inşaatın temel atılması gibi düşün. hatta kılcal damarı sıkıştırmasından dolayı bile olabiliyormuş. rahat olup dikkat etmeye çalışalım canım.
allah bebeklerinizi sizlere bagislasin:emzirme:

bu ay adet olunca direk ilk isim ayak doktoruma gidicem benim diz kapagimda asinma var onuda bi hallettiriyim insallah agrisindanda kurtulmus olurum ignerim var her ay hamis olcam diye vurunmuyorum bebise zarari olmasin diye ama olmuyan bebise umarim bu ay olan bebege vurdurmam 🙂

şimdiden geçmiş olsun...bence de öyle yap, sonra hamile kalınca orlanırsın.

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn canım sağol, rabbim size de göstersin inşallahhh

7+1 oldu canım.bi de yumurtalık görevini plesentaya devredince de olurmuş dün okumuştum.devir teslim töreninde yani.doktoru aramaya gerek duymadım.devam edrse ararım dedim Allah'tan devam etmedi.inşaallah bi daha ikimizin de olmaz öyle şeyler canımın içi

Amiiiin.Allah son bu seferki yumurtanı döllenmiş bi şekilde sana ve rahmine bağışlasın.

Geri