Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya belirti var olmasına ama regl belirtiside olabilir...yatakta filan dönerken kasık batması oluyo bel ağrım var akıntım var bide nolcak bilmiyorum bide bu sabah çok hafif mide ulantısı gibi bişey oldu..kız psikolojikmi acaba yaa
amaaan ne psikolojisimiş öleeee oooo bacım tamam tamam sendede var bu ay
akıntının devam etmeside çok iyi ben daha yumurtlamadan çıkamadım üühhüüü üühhüüü
ayyyy canım inşallah hamilesindir göğüslerinde bi fark varmı kıssss

aaaaaaayyyyyyyyy canııııım inşallah tek temennimiz bu evet ilk defa bu ay çoook farklı geçiyor bakalım sonu ne olacak...kasık sancım var ama kramp girer gibi değil sürekli sancı şeklinde...offff yaaaa şimdi başlıcam test yaparsam çıkarmı demeye
ama yok yok sabredip beklicem

ooooyyyy kıyamam ben ona canım yaaaa onlar temiz kalpli melekler...elbette bir sebebi vardır o şekilde konuşmasının inşallah gülüm yaaa inşallah tbu ay gelir meleğin
çalış bacımçalış ben bile hala devam ediyorum çalışmalara akıntım i azalıyor bi artıyor dün gece sabaha kadar kasık ağrısı çektim ama bugünde regl ağrılarım başladı ayyyyy gerçekten sonumuzu çooooook merak ediyorum

ben de bendeee sonumuzu çook merak ediyorummm , benimde belim çok ağrıyor,kasıklarım ağrıyorr , ooyyyy , incirler oooyyyy :deli::deli::deli:

ya belirti var olmasına ama regl belirtiside olabilir...yatakta filan dönerken kasık batması oluyo bel ağrım var akıntım var bide nolcak bilmiyorum bide bu sabah çok hafif mide ulantısı gibi bişey oldu..kız psikolojikmi acaba yaa

desenimmm sen bu ayy çokk çalışıyosun bakıyorum kız bu ay senin melek gelir hee seni ilk defa bu kadar istekli ve çalışkan görüyorum canım hadii hayırlısı inşallah meleğin gelirr..

evet canımm, bahar geldi kuşlar böcekler , bende çoştummm :leylek gördüm dün hem de havadaaa bizde geziodukkk :yumurta::cheer2::kedi:

canım yaaa aynı benm gibisin biliyomusun
bende hiç reglim geçene kadar bekleyemiyorum off yaa napiimm diyorum ya varsa neden önceden öğrenip sevinmeyelim yoksada zaten yok bekleyip regl olcam diyorum ama hep üzülüyroum inşş sen beklemeyi başarırsın cnm bnm kalbinden nasıl davranmak geçiyosa öyle yap ben bu konuda mantığımdan çok kalbiimi dinliyorum daaa hepp neyse:ehi:hayırlısı fıstıkımm inşş güzel olcakkk
amiiiin gülüm yaaaaa inşallaaaaah
testiçoktan aldım koydum bakalım hangi güne kadar dayanabileceğim ooffff geçen ay hiçbir belirti yoktu sadece regl belirisi vardı sonuda öle oldu zaten...ama bu ay.....
eğer bunca şeysen sonra yine regl olursam kesin sıyırırım balataları:meri:

amaaan ne psikolojisimiş öleeee oooo bacım tamam tamam sendede var bu ay
akıntının devam etmeside çok iyi ben daha yumurtlamadan çıkamadım üühhüüü üühhüüü
ayyyy canım inşallah hamilesindir göğüslerinde bi fark varmı kıssss
ya yok gögüslerde dolgunlukmuş yok canım sadece çok az ağrıyo okadar başkada bişi yok ama akıntım sürekli gelmiyo ara ara beyazla şeffaf gibi bişi geliyo zırt pırt wc ye gidiyorum hastamı oldum diye bakıyorum akıntı........deliriyorummmmm

yaaa kızlaaarr benim adetime 2 gün kaldı idrar testi yapsam çıkarmı acaba yaaaa uff bu beklemekte amma zormuş heee sabredemiyorum yaaa
😀canım bnm bu soruyu bana hiç sormaa ihihihi çünkü ben mantıklı cevap veremeiyorum bu konuda kalbim hep önce yap dio ve yapıyorumm bana kalırsa gebelik varsa çıkar gibime geliyo cnm ama yinede beklemek istiyosan bekle.ben hep şey düşünüyorum erken yapınca çıkmazsa nasılsa reglim geçmedi diyorumm 😀:ehi:

yaaa kızlaaarr benim adetime 2 gün kaldı idrar testi yapsam çıkarmı acaba yaaaa uff bu beklemekte amma zormuş heee sabredemiyorum yaaa
dur bacım dur zaten kalmış 2 günün zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmşsin hııımmmm bekle eccik daha bacım
bak bana benim daha 5 günüm var ne 5 günü yaaaaaaaa offf oofffff bitmez bu günler 5 gün kaç saat yapıyor yada kaç saniye yada kaç salise
ben de bendeee sonumuzu çook merak ediyorummm , benimde belim çok ağrıyor,kasıklarım ağrıyorr , ooyyyy , incirler oooyyyy :deli::deli:
bacım ben diyorum zaten bu ay incirlerin hışımına uğradık resmen...kısssss beklemekten başka yapacak birşey yokkiiiiiiiiiii
benimde aynısı dün belim koptu resmen akşamda bir kasık ağrısı sabahlara kadar......aman ya Rabbi tövbe ya Rabbi

Geri