insallah bitanem bizi en güzel haberinle mutlu edersin bitanem benim cici annemiz olurusn sendeiyim hayatım agrılarım var işte beklemeye çalışıyom vala

insallah bitanem bizi en güzel haberinle mutlu edersin bitanem benim cici annemiz olurusn sendeiyim hayatım agrılarım var işte beklemeye çalışıyom vala

Evet gülüm ya,gebelik bahanesiyle dinlenirsin azcikhb bitanem dün yine is basindaydim ben aksam sahalardaydim ay artik cok yoruluyorum bebek gelsinde az dinlenmeye cekilcem valla![]()

inş haytım ilk sizinle paylaşcam ztan sizinde bebkleriniz inş biran önce gelir hepimiz mutlu oluruz bu haberlerle 😀insallah bitanem bizi en güzel haberinle mutlu edersin bitanem benim cici annemiz olurusn sende![]()
tamam bacım ayarladım saatiiii....yarın yine aynı saatte aynı yerde olurmu kuşuuuum
oyyyyyy izgil ablası yesin tosuncuğuuuuu inşallah bir dahaki bayramda kardeşiyle kutlar canım benim
ben iliski ederek azim gösteriyorum bacim hic bisey yemiyorum icmiyorumda valla sen yine hem iciyon hemde iliski ediyon anam senin olma yönün daha fazla:meri:ooooo bacım bana azimlisin derken sen bendende azimli çıktın kısss maşaalah maşallah....
insallah canim duam ondan yana zaten 🙂Insallah öyle olmustur ve sende calismalari ihmal etmemissindir😀En kisa zamanda hamisler listesinde yerini alirsin insallah gülüm.
inş haytım ilk sizinle paylaşcam ztan sizinde bebkleriniz inş biran önce gelir hepimiz mutlu oluruz bu haberlerle 😀
Canim benimde sözüm var,ilk buradan paylasicagim🙂Buradaki kutlamalar cok güzel oluyor🙂Özendim valla...
gercekten öyle yapcam ayyyyyyyyyyyEvet gülüm ya,gebelik bahanesiyle dinlenirsin azcik![]()
yykkkkkkkkkk iliski diyince migdem kalkiyor artik😀
hamileeeeeeeeeeee laraaaaaaaaaaaa hamileeeeee izgil hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gülyüzlü hamileeeeeeeeee gizemli kiss ayyyyyyyyyyy bunlarda olcakkkkkkkkkk insallahhhhhhhhhhhh burda bizde kutlama yapicazzzzz ulan hatta olmadan kutlama bile yapiyorum bakin:meri:Canim benimde sözüm var,ilk buradan paylasicagim🙂Buradaki kutlamalar cok güzel oluyor🙂Özendim valla...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa