evet kızlar haamiileeyiimm allah sizlerede nasip etsin
Pirensescim gözün aydin olsun birtanem.Allahim kucagina alip kokladigin günleride göstersin insallah

Yasasiiinnn,gercekten cok sevindim canim yaa

evet kızlar haamiileeyiimm allah sizlerede nasip etsin

inşallah canlarım istıyen herkese versın allah
ayyyyyyyyyyy bende agladim ha birden duyunca ya cok süper insanina rkadaslarinin teker teker hamis kalmasi:meri::meri::meri::meri::meri:Pirensescim gözün aydin olsun birtanem.Allahim kucagina alip kokladigin günleride göstersin insallah
Yasasiiinnn,gercekten cok sevindim canim yaa![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

ayyyyyyyyyyy bende agladim ha birden duyunca ya cok süper insanina rkadaslarinin teker teker hamis kalmasi:meri::meri::meri::meri::meri:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyyy bende agladim ha birden duyunca ya cok süper insanina rkadaslarinin teker teker hamis kalmasi:meri::meri::meri::meri::meri:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben cok duygulandim agliyorum pirenses cok sevindim yyaaaaaaaaaa inankiiiiiiiiii
sadminnnnnnnnnnnn pirenses artik hamile hamis bebek yazarmisin adini kirmiziylaaaaaaaaaaaaaaa duyrulurrrrrrrrrrrrr
pirenses kac haftalikmis gittinmi doktora cnm
saağ olun canlarım doktora gıtmedım daha 6 -2 haftalık inşaalah canlarım sızlerede nasıp etsın allahpirensescim gözün aydin olsun birtanem.allahim kucagina alip kokladigin günleride göstersin insallah
Yasasiiinnn,gercekten cok sevindim canim yaa![]()
sende ol cnm insallah kutlamanin alasini yapicaz sanaaaaaaaaa inan hala agliyorum aglarkende dua ediyorum allah tüm bekliyenlere versin diye bizede ikinci evlatlarimizi nasip eder insallah güzel allahimEvet gülüm yaa,her hamile kalanla kendim hamile olmus gibi seviniyorum bende.Insallah sira hepimize gelecek🙂Bende istiyorum kutlama bana ne...
canımm detaylı anlatsana neler yaptın neler hissettin nekardır bekliyodun ilaç kullnamışmıydınnnnnnnnnnnnnnsaağ olun canlarım doktora gıtmedım daha 6 -2 haftalık inşaalah canlarım sızlerede nasıp etsın allah