insallahhhhh bacimmaminn cnm in yaaa olcak bi gün inanıyorum bende ama işte vaktini bekliyoruzzz tez vakitte bizde anneyiz diye söleriz burdan inş
insallahhhhh bacimmaminn cnm in yaaa olcak bi gün inanıyorum bende ama işte vaktini bekliyoruzzz tez vakitte bizde anneyiz diye söleriz burdan inş
A.s bitanem hg amin ya insallah darisi bizeeselammm kıslarrr nasılsınızzz bakemmm??????????
güzel bigüne başladık bir hamişimiz daha oldu Rabbim hepimize nasip etsinn inşallahhh!!!!
GÜLYÜZLÜM bak sırayla isimler hamilelik listesine ekleniyo az kaldı bizlerinde eklencek sonra yeni kayıtlılar deneyimlerimizi soracaklar bebişlerimiz döbişimizde büyürkennamin cnm insallah darisi sana bana larama nur a izgile gizemli kiza sevilaya ve desene ve tüm bekliyen arkadaslarima 🙂 insallah bizde calismalari daha cok hizlandircaz insallah demi bacim

keske bacimmmmmmmmmmmmm insallah agzindan bal damliyor suan agliyorum bi tuaf oldum hickira hickira hemde doldum iyice bacimmmmmmmmmGÜLYÜZLÜM bak sırayla isimler hamilelik listesine ekleniyo az kaldı bizlerinde eklencek sonra yeni kayıtlılar deneyimlerimizi soracaklar bebişlerimiz döbişimizde büyürkenn![]()
insallah bizde kutlama yapariz inanin benden önce sizde olsaniz ben gibi cok sevincemminşallah canım arkadaşım inşallah ben bu ay kılomen kullanmaya başlıycam inşallah olur allah yardım etsin hepimizeamin cnm insallah darisi sana bana larama nur a izgile gizemli kiza sevilaya ve desene ve tüm bekliyen arkadaslarima 🙂 insallah bizde calismalari daha cok hizlandircaz insallah demi bacim
bu ay ekip olarak istiyen herkez hamiş olsunsendende Allah razı olsun burası gerçekten motivasyon merkezi gibi hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için yani üç silahşörler gibiayy cok sağolun arkadaşlar yaaa ne güzel moral verip motive ediyorsunuz varya zizinle konuşup rahatlamak için gezmeye götürücekti eşim gitmedim dün giremedim cok kızlarla konuşucam dedim tamam dedi adamcagız allah hepinizden razı olsun cok sagolun
canım hayırlısıyla bizlerde meleklerimize kavuşup heyecanımızı,mutluluğumuzu paylaşıp çoğaltacağız burada

tadlum gıymatlum insan mutluluktan ağlar ya bizde öyle olucaz şimdi gül biraz bak yoksa izgili çağırırım sana seans yapar haaaakeske bacimmmmmmmmmmmmm insallah agzindan bal damliyor suan agliyorum bi tuaf oldum hickira hickira hemde doldum iyice bacimmmmmmmmminsallah bizde kutlama yapariz inanin benden önce sizde olsaniz ben gibi cok sevincemm
:meri::meri:

canım arkadaşım inşallah öyle olsun hepimiz allahın izni ile anne olalım allah yardımcın olsun arkadaşım sagol desteklerin içinsendende Allah razı olsun burası gerçekten motivasyon merkezi gibi hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için yani üç silahşörler gibicanım hayırlısıyla bizlerde meleklerimize kavuşup heyecanımızı,mutluluğumuzu paylaşıp çoğaltacağız burada
![]()
canimsiniz ya iyki varisnizz tamam bitanem gülüyorumtadlum gıymatlum insan mutluluktan ağlar ya bizde öyle olucaz şimdi gül biraz bak yoksa izgili çağırırım sana seans yapar haaaa:meri::meri:
![]()