bilmiyorumki bacim insallahkıss acaba senin erken döllenme falanmı oldu yaaaaa çünkü normal şartlarda daha senin acak yumurtlama günlerin olması lazım buaralar ama senin hamişlik belirileri gibi sankii yaşadıkların hayırlısı olsun cnm

bilmiyorumki bacim insallahkıss acaba senin erken döllenme falanmı oldu yaaaaa çünkü normal şartlarda daha senin acak yumurtlama günlerin olması lazım buaralar ama senin hamişlik belirileri gibi sankii yaşadıkların hayırlısı olsun cnm

güle güle cnm allaha emanet ol byemelekler ben çıkıyorum hepinizze ii gecelerrr grşz sonraa aeolunnnnn
canım şu anda gerçekten çok erken... yani sen yumurtlama dönemindesin. belki bu da yumurtladığının bir işaretidir. hamilelikte oluşmasında bu kadar erken belirti olmaz. sen kafanı rahat tut canım... hiçbir şeye takılmadan çalışmalara devam et. inşallah hayırlı sonuç alırsın.
çok teşekkür ederim canım, allah sana da gösterir inşallahhhhh....
sorma yaaaa galiba, ya da bak ben büyüyorum diyor 🙂 inşallah sağlıklı olarak büyür ve beni bırakmaz...
insallah bacim umarim öyledircanım şu anda gerçekten çok erken... yani sen yumurtlama dönemindesin. belki bu da yumurtladığının bir işaretidir. hamilelikte oluşmasında bu kadar erken belirti olmaz. sen kafanı rahat tut canım... hiçbir şeye takılmadan çalışmalara devam et. inşallah hayırlı sonuç alırsın.
çok teşekkür ederim canım, allah sana da gösterir inşallahhhhh....
sorma yaaaa galiba, ya da bak ben büyüyorum diyor 🙂 inşallah sağlıklı olarak büyür ve beni bırakmaz...
hoşgeldin canım nasılsın ?selam kızlar hepinize
a.s cnm hg nasilsinselam kızlar hepinize

aminnnn canım...aslında bana ve eşime doğum günü hediyesi olarak geldi...eşimle ikimizin doğum günü nisanda 🙂 maşallah diyeyim. ayyy inşallah rabbim sizlere de göstersiiiinnnamin haytım aminnnnnnnnnnnnn ve bebgin seni hiç bırakmasın herzman birlikte olun inş haytım annesine en büyük anneler gün hediyesi olarak geldi :meri:
hoşgeldin canımmmselam kızlar hepinize
inşallahhhh canım hayırlısıııinsallah bacim umarim öyledir
canııııııııııııııııııım çooooooooooooooooooook sevindim Rabbim inşallah kucağına aldığın günleride gösterir tebrik ederim güzelim Rabbim sorunsuz bir hamilelik yaşatsıııın...evet kızlar haamiileeyiimm allah sizlerede nasip etsin