Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aminnnn canım...aslında bana ve eşime doğum günü hediyesi olarak geldi...eşimle ikimizin doğum günü nisanda 🙂 maşallah diyeyim. ayyy inşallah rabbim sizlere de göstersiiiinnn

hoşgeldin canımmm

inşallahhhh canım hayırlısııı

geçtiyse canım dogum günün yada daha varsa şimdiden dogum günün kutlu olsun hayatım maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amin bebeqm aminnnn inş

mrs sen hamişsin canım sen ilac kullandın mı kılomen yani yada yumurta takibi yaptırdın mı biraz bahsedermisin

geçtiyse canım dogum günün yada daha varsa şimdiden dogum günün kutlu olsun hayatım maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh amin bebeqm aminnnn inş

ya mrs.m haytm bişey sorcam ya benim rql olmama son 2 gün kaldı ama benim göbegimde 1 haftadr pembe çizgiler var ama bugun dahada belli oldu ve karnım hafif asagıdan yukarı dogru şişti ve aşırı ekşi şeler yiyesim geliyor bu akşam istiframda oldu sence varmıdır bşyler öbürkü belirtilerde oluyo ????????

kızlar bu günde sordum aranızda kılomen kullanan varmı varsa dr yumurta takibine cagırdımı sizi kacıncı günü cagırdı

mrs sen hamişsin canım sen ilac kullandın mı kılomen yani yada yumurta takibi yaptırdın mı biraz bahsedermisin

tatlım yazını gördüm ama inan hiç bilgim yok. hayır canım kullanmamıştım. yumurta takibi yaptırmadım ama en son reglimde muayeneye gitmiştim, ultrasonda çatlamamış yumurtan yok demişti o kadar.

ya mrs.m haytm bişey sorcam ya benim rql olmama son 2 gün kaldı ama benim göbegimde 1 haftadr pembe çizgiler var ama bugun dahada belli oldu ve karnım hafif asagıdan yukarı dogru şişti ve aşırı ekşi şeler yiyesim geliyor bu akşam istiframda oldu sence varmıdır bşyler öbürkü belirtilerde oluyo ????????
güzelim sen yüzde yüz hamilesin okadar baska bisey demiyorum

canım nolur belirtilere takılma....ben önceki aylarda belirtilerimden yola çıkarak tamam kesin hamileyim demiştim ama regl gelmişti...yani tamamen psikolojik olabiliyor.
canım 2 gün kalmış, biliyorum beklemek çooookkk zor ama sabret tatlım. inşallah bu belirtiler hamileliğindendir.
yani bizler şu anda sana evet kesin hamilesin ya da değilsin diyemeyiz. hayal kırıklığı olmasın, inşallah hayırlı haber olsun. gel 2 gün daha sabredelim ve inşallah hayırlı haberini alalım canım.

Geri