katılıyorum sana canım hayat hep aynı hergun aynı seyler tekrar tekrar.....degısıklık yapmak gerek arada ama bazen ımkanlar olmuyo fırsat olmuyooooSağol tatlı cadım, devam işte rutin hayata🙂
katılıyorum sana canım hayat hep aynı hergun aynı seyler tekrar tekrar.....degısıklık yapmak gerek arada ama bazen ımkanlar olmuyo fırsat olmuyooooSağol tatlı cadım, devam işte rutin hayata🙂

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

canım ben bılmıyorumkı nasıl yapıyolarrrIyim canim,cikmak üzereyim.Alinti yapmadan liste nasil tasinir biriniz ögretin ondan sonra cikicam🙂
katılıyorum sana canım hayat hep aynı hergun aynı seyler tekrar tekrar.....degısıklık yapmak gerek arada ama bazen ımkanlar olmuyo fırsat olmuyoooo
gorusuruz canımYasasin cozym oldu🙂Coklu alinti yapmayi aysegül listeyi tasimayi sen ögrettin bana🙂Tesekkürler.Ben cikiyorum canlarim.Hepinizi öpüyorum,kendinize iyi bakin...
Yasasin cozym oldu🙂Coklu alinti yapmayi aysegül listeyi tasimayi sen ögrettin bana🙂Tesekkürler.Ben cikiyorum canlarim.Hepinizi öpüyorum,kendinize iyi bakin...
cozyyyy sen ıstanbuldamısın?
yaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim sen gidiyıon ben bu netin.....................yaparım sonra.............yaparım hatta..............da yaparım heeeeeeeeeeeeeeeee offfffffffffffffff bak artık gitmez net offfffffffffffffffffffffffffffYasasin cozym oldu🙂Coklu alinti yapmayi aysegül listeyi tasimayi sen ögrettin bana🙂Tesekkürler.Ben cikiyorum canlarim.Hepinizi öpüyorum,kendinize iyi bakin...