Merhaba gül melek, bende cuma öğleden sonradan, pzr akşama kadar girmedim, gerçekten iyi kaynatmışlar...
5170 de kalmıştım bu sabah bir baktım aaaa 5250 diyor
güzelmiş ben kaçırmışııııım
Merhaba gül melek, bende cuma öğleden sonradan, pzr akşama kadar girmedim, gerçekten iyi kaynatmışlar...
doğum günün kutlu olsunhosgeldın gül melek
hoşbulduk canııım
bugün pek keyfim yerinde
çünküüüü doğum günüm
ayyyyyy şimdi sen doğum günü çocuğumu oldun kısssssss
sevdiklerinle beraber nice yıllara canım
canıııııım ben iyiyim sen nasılsın
canım esım dun gece calıstı ve dun sabahtan berı gormedım nasıl bakayım...yanımda degıldı kıııı cok özledım onu varya sankı gunlerdır ayrıymısız gıbı sankı baska sehırdeymıs gıbı ne zormus evlıyken ayrı kalmak bır gece bıle olsa....haydaaaaaa bacım iyi bak kocişine
bende durumlar aynı sadece şu 4 günün geçmesini beklyorum
Bi 60-70 sayfa da ben okudum, coşmuşlar🙂
doğum günün kutlu olsun
ayyyyyy şimdi sen doğum günü çocuğumu oldun kısssssss
sevdiklerinle beraber nice yıllara canım
HEPİNİZ SAĞOLUN CANIM
İNŞAAALLAAAAH SAĞLICAKLA MUTLU GÜNLER DİLİYORUM ALLAHTAN
CÜMLEMİZE
aayyy bacım aynı şey benim içinde geçerli hatta ben en son kurban bayramında gittim memlekete kocişi bbırakıpta bir daha gidemedim annemler geldiğinde götürecekti amma gitmedim hheehheee Rabbim ömür boyu kimseleri ayırmasıncanım esım dun gece calıstı ve dun sabahtan berı gormedım nasıl bakayım...yanımda degıldı kıııı cok özledım onu varya sankı gunlerdır ayrıymısız gıbı sankı baska sehırdeymıs gıbı ne zormus evlıyken ayrı kalmak bır gece bıle olsa....
eeeeee başka ne var ne yok canıııımSağol ben de iiyim...
gorusuruz hemşommmm hoscakalArkadaşlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın, öpüyorum sizi...