evet canim bizde cok sevindik dün verdi haberii![]()
çünkü oda benim gibi tedavi oluyordu ya çoookk sevindim sanki kendimin olmuş gibi
evet canim bizde cok sevindik dün verdi haberii![]()
3 gün boyunca gün asiri yapicazmi bacim iliski tamam ozaman bacim dünde oldu iliski buda gecerlimidir sence
mrs.m canım kaç aylık hamilesin merakımı mazur gör
biraz sıkıntım var dinleniyorum o yüzden. inşallah sizler de yaşayın.sagol canım ınsallahhh duzelır bılıyorum ama suan ruh halım ıyı olmayınca olumlu bısey dusunemıyorumhamd olsun bende iyiyim bugün biraz daha iyiyim cnm bisey diyimmi sana stres herseyden mahrum ediyor bizleri okudum yazdiklarini ama üzülme az sabirli ol bence hersey daha cok yoluna girecek rabbim kimseyi darda zorda koymaz gülüm
insallah güzelim insallahbiz 2 senedir çocuk sahibi olamadık inşallah bu ay hamiş kalırım
selam şehnazzzz nasılsın?selam kızlar
canım şimdi gün aşırı değil, 3 gün hergün. 3 gün bitince (pazatesi-salı-çarşamba) yani perşembe günü ara ver sonra cuma devam. bir gün ara bir gün ilişki diye regline kadar devam et canım.
canım 6 hafta 5 günlük hamileyimbiraz sıkıntım var dinleniyorum o yüzden. inşallah sizler de yaşayın.
hosgeldın cozycım tekrarMerhaba melekler...
tamam cnm allah ragzi olsun senden cok yardimci oldun bitanemcanım şimdi gün aşırı değil, 3 gün hergün. 3 gün bitince (pazatesi-salı-çarşamba) yani perşembe günü ara ver sonra cuma devam. bir gün ara bir gün ilişki diye regline kadar devam et canım.
canım 6 hafta 5 günlük hamileyimbiraz sıkıntım var dinleniyorum o yüzden. inşallah sizler de yaşayın.