insallah tatlim insallahhayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah 🙂

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

evet canım suan tek ona ıhtıyacım var ufak bır gezı tatıl degıısklık...stres yaptıkca bebek gelırmı tabı gelmez.....bununda etkısı var zaten can sıkıntısından,yorgunluktan ınsan nadır yaklasıyo bırbırıne.....gecer canım ama ben bıraz fazla duygusalım ve hersey ıstedıgımde olsun ıstıyorum olmuyo tabı nazlı buyutmusler benı tek kız oluncabasbasa bıseyler yapmayı cok özledım farklı yerlerde tabıkı....bıde bızım burası o konuda kısır bolge kafa dagıtmak ıcın bıyer yok bununda etkısı var tabııı...hayırlısı bakalım canım sıkıntıdan mıdem agrıyoo depresyondamıyım neeeee??????dua edıyorum bol bol..hayırlısı bakalım....nezamana kadar ızınlısın sen?
haklisin cnm seni cok iyi anliyorum bi ara ayni seyleri bizde yasamistik 🙁 bizimde kredi borcumuz var hala devam ediyor oda bizi mahvediyor gülüm iste sabredmekten baska cagremiz yoksagol canım ınsallahhh duzelır bılıyorum ama suan ruh halım ıyı olmayınca olumlu bısey dusunemıyorum
insallah tutar canim ben senden cok ümitliyim ve bize iyi haberler vericeksin tatlim yas isterse 50 olsun orayi hic düsünme anne yine annedir gülümhoşbulduk tatlılar..işte ne olsun..tekrar tedaviye başladım..bu ay yine aşılama yapılacak..yumurta geliştirici ilaç alıyorum şimdi..perşembe son kullanıcam..cuma bakıcaz ne kadar yumurta gelişti diye..sonraki hafta da aşılamam yapılır..bu da tutmazsa daha şılama denemeyip direkt vakit kaybetmeden tüpe mi geçsem diye düşünüyorum kızlar?? ne dersiniz?? yaş oldu 39..
dogru soylemıs doktor valla....zaten hepsı var canım reflu gastrıt ulser...ne arasan var yaslandım artık🙂guzelce dınlen bosver kadın tut temızlettır kendını yormaya degmez suan ıcın...bende haftaya bugun baslayacagım işe...kadın tutacaktım ısten cıkınca vazgectım kendım temızlıcem artık dıp köşeee....tatlım bir doktor hamile kalabilmek için mekan değişikliği önermiş... çünkü ev aynı ev yatak aynı yatak mantığı var, doğru da. inşallah bir fırsat çıkar da gidersiniz bir yerlere canımmmm. seni nazlı sultan seniiiiii 🙂 kız ne depresyonu çık çabuk haaaaa ona göre... valla reflü gastrit falan olursun....rahatlaaaaa canım benim.
ben bu hafta raporluyum haftaya pazartesi başlıyorum okula.
selam kızlar
Merhaba melekler...
tatlım stres yapma rahat ol inşallah allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın allah sizi korusun
tamam cnm allah ragzi olsun senden cok yardimci oldun bitanem