iyiyiz canım sen nasılsın iyimisin hoşgeldin canımvayyyyyyyyyyyyyyyyyyssss
herkes burdaymışşşş
slm kızlarrr uf yaa yap yap bitmiyoo bu temislik ne nankör bi iştir yaaa
nasılsınız tatlı meleklerr
iyiyiz canım sen nasılsın iyimisin hoşgeldin canımvayyyyyyyyyyyyyyyyyyssss
herkes burdaymışşşş
ciddimisin bacııııım ayyyyyy deseeeeeeeeeeeeen duyunmu çizgim çıkmadı diye üzülme bak burda ne yazıyooooo
bende deniyim bakalim $u incir kürünü....günde 1 bardakmi iciliyor????
ayy nefesi kuvetli insanda bi baska oluyor, daglarin karini bile eritiyor, insallah cuma istanbul, cumartesi sabah altintasdayim....
Hosbilduk canimmm..... burasi biraz kalabalikda anca yazabildim![]()
iyiyim canım ya sen nasılsın iyimisinhb bitanem naslsınn iş buldunmu fıstığımm ameliyat işi neoldu nezamandır görmedim seni anlat bakemm
hb canısı nasılsınn neler yapıyosunn
hoooooooooooooooşşşşşşşşgeldin cevizli kurabiyem nasılsımvayyyyyyyyyyyyyyyyyyssss
herkes burdaymışşşş
sende hoooooşşş geldin kaçak nerelesin bakiiiiiimmeraba fıstıkl kurabiyelerimm nasılsınsınz bakemmmmmmm
aaahhh canım yaaa sende haklısın kimbilir nasıl sıkıntı yapmıştır bu duruminşallah en kısa zamanda gelir reglinkız gerçekten kötüyüm dokunsalar ağlıyacam anlarsınyaönceden günümü sayyodum hamileyim diye şimdi kan gelsin diye bekliyorum
Düsünmeyipte ne yapayim Arge zorluyorLaracimm nasilsin... calismayimi düsünüyorsun??

ay ay ay kimler gelmiş hoşgelmiş neler yaparmış iyimiymişselammmmmmmmmmmmmmmmmm canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim
iyiyim bitanem hamd olsun kuzum sen nerelerdesin bayadir yoktun biseyin yok demi ????ay ay ay kimler gelmiş hoşgelmiş neler yaparmış iyimiymiş
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyssss
herkes burdaymışşşş
Ben iyim gülüm,sen nettin![]()
hoşgeldin kuzucuğum nasılsın bakalım....