insallah canim sen hamissin duan kabul olur dua et bana bolca oke pamugum[/QUOTE]inşaallah gülyüzlüm.ha gayret o zaman![]()
canım benim inan bana sürekli dualarımdasın.sen ve forum arkadaşlarımız.tek tek isim isim
insallah canim sen hamissin duan kabul olur dua et bana bolca oke pamugum[/QUOTE]inşaallah gülyüzlüm.ha gayret o zaman![]()
insallah canimm getirmek icin cok calisiyorumo artık 1 cmyi geçti mercimek değil pirinç o pirinçpirenses teyzesi de arkadaş getiriyormuş ona.inşaallah gülyüzlü teyzesi de b arkadaş daha getirir tez zamanda
pirincime bu ay insallah arkadas getirmis olurum sabrediyorum bakalim bide bu ay cok calistim bakalim ödülüm gelicekmiinsallah canim sen hamissin duan kabul olur dua et bana bolca oke pamugum

oraya sor yinede canim benim bi dene sansinikızlar şemdinlide ovulasyon testi olduğunu hiç sanmıorum zaten burda 1 tane eczane var onda da doğru dürüst hiç bi ilaç yok
vaktim olursa sorucam canım sağoloraya sor yinede canim benim bi dene sansini
hoşgeldin canımiyi aksamlar kızlar
kızlar şemdinlide ovulasyon testi olduğunu hiç sanmıorum zaten burda 1 tane eczane var onda da doğru dürüst hiç bi ilaç yok