kaç çıkmıştı o zaman.benim bi kere 50 gün olmuştu adet olalı.eski gittiğim dr hamile değilsin demişti.belki o zaman kimyasal gebelik olmuştur.İnşaallah hep iyi drlara rastlarız.ben eczane kapanmadan ilaç alıp geleyim hemen.
güle güle cnmm aeolkızlar ıyı aksamlar tesekkurler ıcım rahatladı ıyıkı varsınız canlarım ben cıkıyom
kıss oomuş işte bakk ne güzelllll bende değişik bişi yazcaktım tam ihihihihi bu arada duana aminnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm aminn hepimizee inşşAy nurcum olmuyo ya niyekii
selam kızlarr nasılsınızz
[ı]kizlar canlarim askoslarim ben cikiyorum size hayirli aksamlar fena uyku basti anlamis deilimm birazcik uyuyam gözlerimi dinlendirem hoscakalin[/ı]
bende hic bisey hissetmiyorum diyorumki yine kirmizi kart yiycem :d ama insallah yanilirim bacim byee agzini yiyim bal damliyor :d
ayşegüllllllllllllllllllll gittinmi kızzzzz
cnm güle gülee ama nezman gittin yaaa neysem grşz yine tatlımm gel tamammıııı
kaç çıkmıştı o zaman.benim bi kere 50 gün olmuştu adet olalı.eski gittiğim dr hamile değilsin demişti.belki o zaman kimyasal gebelik olmuştur.inşaallah hep iyi drlara rastlarız.ben eczane kapanmadan ilaç alıp geleyim hemen.
kıss oomuş işte bakk ne güzelllll bende değişik bişi yazcaktım tam ihihihihi bu arada duana aminnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm aminn hepimizee inşş
aaaa kızmak ne demek fısıtğım o hepimizin duasııııı aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşburdayımmm talı kuşum çok saol şimdilkik senikini koydum inş kızmamışsınmdr bana sonra değiştiririm
acaba benm yaptığım oldumu değiştimi
deneme deneme 1 2 3 😀

saoll şekerrr evt yaa olmuş olmuşşşHAY ALLAH İĞİLİĞİNİ VERSİN NEMİ GÜLÜMMM GÜZEL OLMUŞ GÜZEL![]()

aaaa kızmak ne demek fısıtğım o hepimizin duasııııı aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşş