selam melekler
aaayyyy bacım bende kendimden çoooook ümitliyim bakalım artık şafak 3 hhheeehhheee
vallahi bacim sagdece gögüs uclarim agriyor baska biseyim yok😀 bugünde test yaptim yine ayni iki cizgiyi yakaladim dünküyle cok calistim bu ay inanki artik cok yoruldum bende buay hediyemi alirim insallahhoooooooooşşşşşgeldiiiiin bacııııııııım nasılsın bakiiiiiim devam ediyormu belirtiler

mrsm bacim ben bugün sabah yine yaptim testi ve yine iki cizgiyi yakaladim bacim emin olmak icin yine bugünde yapiyim dedim
hamd olsun bitanem iyiyim halime bin sükür sen nasilsin cnmamanda aman kimler gelmiş gülümmmmmmmmm mü gelmiş naslsın gülümm
canımmm bak ne güzel keşke bende kendimden ümitli olsam yaa ümitlenmeye korkar oldummm
hic sanmiyorum bacimm ama umarim yanilirim ve bu ay hamis olurumabowwww bacımm senin yumurta çift sarılı çıktı bak görüyomusun hamiş olcan inşş
hamd olsun bitanem iyiyim halime bin sükür sen nasilsin cnm
ben bunlari varya yumurtlarken yasamistim bence sen yumurtluyorsun demedi demecanımm daha iyi olusun bebişin göbüşünüce düşünce inş
çok sevindiöm hep iyi tamammı
valla benimm karnım ağrıyo arada bide aniden kasğıma ağrı saplanıyo dündsen beri özellikle eğilip kalkınca
üşüttümmü acaba yoksa bebişdenmi yawww inş bebişdendirr
senin karnjn ağrımışmıydı hatırlıyomusun gülümm
hic sanmiyorum bacimm ama umarim yanilirim ve bu ay hamis olurum
herkes trt 1 i açsın