güle güle canim benim cikmadan sana biseycik soram sen ovulasyon testi kullanmismiydincanlarrrrr ben kaçar girerim tekrar size bol bol muhabbetler öpüyorm
aslıgökçeeeeeeee nasılsın nerelerdesin
güle güle canim benim cikmadan sana biseycik soram sen ovulasyon testi kullanmismiydincanlarrrrr ben kaçar girerim tekrar size bol bol muhabbetler öpüyorm
aslıgökçeeeeeeee nasılsın nerelerdesin
hg cnm nasilsin bakalim anne adayikıslar tekrar ben qeldim 😀

hadi kizlar rekoru kirin sunu 6 iz yapin:meri: seker kizlar allah insallah ikiz annesi eder ikinizi bende bu ay sonu ögrencem ikizmi tekmi hicmi 😀
hoşbulduk haytım vala haytım heycan var içimde çok ya yerimde duramıyorum kıpır kıpırım bugün :meri:hg cnm nasilsin bakalim anne adayi![]()

cadi seni ben senden cok ümitliyim yerim snei kizhoşbulduk haytım vala haytım heycan var içimde çok ya yerimde duramıyorum kıpır kıpırım bugün :meri:![]()
hadi insallah iyi haberini alcazgüle güle canimaminnnnnnnnnnnn canım inş öğreniriz buay hamiş olduğumuzu hadşi ben çktmmm öptüm ikinizide

vala haytım benim içimdede öyle bi his var hamileyim sanki ama öbrkünede alıştrdım kendimi bende seni yerim canımmm amin inş hepimiz güzel haberler alcazcadi seni ben senden cok ümitliyim yerim snei kizhadi insallah iyi haberini alcaz

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

ins cnm ins 🙂vala haytım benim içimdede öyle bi his var hamileyim sanki ama öbrkünede alıştrdım kendimi bende seni yerim canımmm amin inş hepimiz güzel haberler alcaz![]()