heee bacım ben geldim nasılsın bakiiiiim aşılama işleri ne alemde
dr bugün uayene etti. cuma 11:30 gibi aşılama olacak.
hadi hayırlısı diyelim🙂
heee bacım ben geldim nasılsın bakiiiiim aşılama işleri ne alemde
iyiyim canım.
aslında biraz kafam karışık. heyecan var mı bilemedim.
bugün dr gittim ve cuma günü aşılama yapılacak.
yaklaşık 2 yıldır hep negatif sonuç gördüğümden bunda da hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.
hoşgeldin canım kısssss ne kusura bakması burada öyle basit şeyler için kapris yapacak biri yok gülüüüüm öpüyorum seniselammmm
öğlen apar topar çıktım hoşçakalın diyemedim, kusura bakmayın arkadaşlar. bir arkadaşım gelmişti de çıkmak zorunda kaldım.
naber
haydaaaaaa bacım ilk defa seni böyle görüyorum ne bu konuşmalar ben seni daha kıpır kıpır zannederdimaynen canım..
telefon bile açamıyorum...
onlardan bahsedemiyorum....
hatta telefonum kapalı nerdesin diye mail atıyorlar...
mutsuz oluyorum mutsuz....
aha ahhh hayırlısı ile bi hamile kalabilsem sağlıklı sıhhatli psikolojik olarakta rahatlayacağım inşallah....
ayyyyy hadi hayırlısı gülüm dualarım seninledr bugün uayene etti. cuma 11:30 gibi aşılama olacak.
hadi hayırlısı diyelim🙂
canım benim hiç endişe etme sen.rahat bi şekilde aşılamanı yaptır.rabbimin izniyle yakındır bebişine kavuşman .yeterki sen kendini rahatlat tatlummmmmmmmmmm
hoşgeldin canım kısssss ne kusura bakması burada öyle basit şeyler için kapris yapacak biri yok gülüüüüm öpüyorum seni
hoşgeldin canım kısssss ne kusura bakması burada öyle basit şeyler için kapris yapacak biri yok gülüüüüm öpüyorum seni
haydaaaaaa bacım ilk defa seni böyle görüyorum ne bu konuşmalar ben seni daha kıpır kıpır zannederdim
ayyyyy hadi hayırlısı gülüm dualarım seninle
kısssss tamda benim regl günüm hatta saatim hhheehheee
canım işte öyle deme ,lütfen..hep umutlu olmak zorundayız , rabbime şükür oğlum sağlıklı e yanımda , inşaallah sizlerde evlat sevgisini tadarsınız