bu son konusmam tüm yazilanlar geride kalmis okumak istiyen okur korkma izgil sen hepiniz haklisiniz tamammi 🙂 rahat ol yani üstüme iyi geldiniz bravo ben sizi kardeism gibi gördügümden naz ederek demistim sakasindan demistim kimse kimseye ders veremez herseyimi yanlis anlamissiniz topidede arkilerimle dertlestim haksizmiyim istenmiyorum okadar 🙂 allah biliyorya sevmistim sizi yoksa ne kapris ediyim ne naz yapiyim ya yazikki ne duurmlara getirdiniz bejni sevinin hatta gülün görmüyceksiniz tamammi burdaki tüm arkadaslardan özür dilerim ama cok üstüme glinildi o biyandan o biyandan bende diger arkilerimle dertlestim burda iyice strese girdim en mantiklisi bu ortamdan uzaklasmak sagdece yeterin ve kimse bundan sonra bisey cevap olarak yazmasin olmuycam daha cünkü bye
neden yazılmayacakmış cavep......yazacağım elbet yaaaa sen resmen chatbox ta arkamızdan konuşmuşsun varsa bi sorun gel burda tartışalım anlaşşalım.....
chatbox ı görene kadar bende unuturdum belki herşeyi ama iyiki bakmışım arşive ne var ne yok okudum sağol gülüm
bi düşün yaaaaa bi bak ilk ayfadan bugüne kadar oku kimin kiminle en ufak bir tartışması olmuş nedense çoğumuzun seninle bi özel mesaj atışması var
neden yaaaaa bi düşün hepimiz haksızsızda senmi haklısın....
yeter yaaaaaaa sabahtan beri susuyorum işi uzatan tekrar tekrar açan sensin....
herkes birbirinden ama özelden ama msnden görüşüyo nedense bir tek seninki sorun oldu......
hakaret etmenin adı ne zamandan beri şaka
kaçtır özelden lafı söylüyorsun ertesi gün eşşeklik ettim deyip özür diliyorsun madem şuanki gibi haklı olduğunu düşünüyorsun da neden özür diliyorsun
peki bunların hangisi belli ettim burada hangisini yansıttım
izgil bana bunu yaptın de şu lafı söyledin de de ya deeee bejkliyorum de
ayyyy resmen ellerim titriyor sinirden ne okul hayatımda ne iş hayatımda kimseden hakaret işitmedim ama yinede belli etmedim
son olarak olayı bu boyuta taşıyan sensin sadece sen