Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

oh ohhhh çok sevindim canım gözünaydınnnnn 🙂
dün çalışma olmuş okudum bu iyi bir gelişme, bugünü de mutlaka değerlendirin. inşallah pre-seed sana bir vesile olur canım benim. inşallah hayırlısı olsun.
AMİNNNNNNNNNN CNM BNM İNŞŞŞ
İÇİME Bİ RAHATLIK GELDİ YAA HAMDOLSUN RABBİME
İNŞŞ HERŞEY HEPİMİZ İÇİN GÜZEL OLUR CNM BURDAKİ TÜM ARKADAŞLARIM GÜZEL MUTLU HABERLERLE BULUŞURUZ HEP MEKANIMIZDA
ŞEHNAZ SANADA GÜLE GÜLE CNM
ARKADAŞALAR BENDE KAÇIYORUM ŞİMDİLİK
GRŞZ SONRA İNŞŞ
:humble:

şimdi her testi herkese yapıyolar gıcık oluyorum..hamile insanları korkutuyolar gereksiz yere..30'un üztündeki herkese amniosentez yapılıyo..kaç kişide ne çıkıyo acaba?? hiçbişi..

evet orası öyle.benim dr sorunlu gebelikler konusunda yurt dışında eğitim almış.eşimin arkadaşı o kadar övmüş ki doktorumu eşime eşim gözü kapalı güveniyor doktoruma.

[ı]canımmm çok sağollll [/ı]

[ı][sıze=5]hamileyimmmmmmmm:humble::humble:[/sıze][/ı]

[ı]ya inanamıyorumm rabbim sizede nasip etsin canlarım...[/ı]
aminnn tatlım
bapğır vallaa yaz istediğin kadar hamileyimmmmmmmmm diee hakkın tatlım
buarada neler hissettin nekadrdır olmuyodu ne kullandın herşeyi detaylı anlat bakiim güzel anneecikk bide yaş kaç ilkti biliyorum ama diğerlerini detaylı bekliyorum cnm hahaha

AMİNNNNNNNNNN CNM BNM İNŞŞŞ
İÇİME Bİ RAHATLIK GELDİ YAA HAMDOLSUN RABBİME
İNŞŞ HERŞEY HEPİMİZ İÇİN GÜZEL OLUR CNM BURDAKİ TÜM ARKADAŞLARIM GÜZEL MUTLU HABERLERLE BULUŞURUZ HEP MEKANIMIZDA
ŞEHNAZ SANADA GÜLE GÜLE CNM
ARKADAŞALAR BENDE KAÇIYORUM ŞİMDİLİK
GRŞZ SONRA İNŞŞ
:humble:

içine rahatlık gelsin tabi bak herşey yolunda allaha şükür sadece bebişinin gelmesi kaldı o da olacak allahın izniyle canım benimmmmm. görüşürüz tatlım

rabbim dualarımı duydu sonunda kızlar

HAMİLEYİMMMM

canımmm çok sağollll

hamileyimmmmmmmm:humble::humble:

ya inanamıyorumm rabbim sizede nasip etsin canlarım...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dedim ben dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
kesindiiiiiiiiii:humble::humble:

nasıl sevindim :meri::meri:anlatamammmmm ,Allahma şükürler olsunnnnn, darısı başımıza olsunnnn

canımmmmmmm çooook tebrik ederinmm tatlımmmmmmmmmmmmm
Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşaallahh :emzirme:

oh ohhhh çok sevindim canım gözünaydınnnnn 🙂
dün çalışma olmuş okudum bu iyi bir gelişme, bugünü de mutlaka değerlendirin. inşallah pre-seed sana bir vesile olur canım benim. inşallah hayırlısı olsun.

hoşbulduk meryemcim nasılsın? ben dün akşam ilk kez progestanı kullandım ama kullanırken korktum. bu sabah öğleye doğru akıntı geldi koyu şekilde ama hafif kılcal damar gibi kan vardı. bu beni gerçekten korkutuyor artık 🙁(( allahım meleklerimizi sağlıklı olarak bize bağışlasın inşallahhhhh

canım ben dün dr sitesinde sordum.bi doktor cevaplamış ağızdan günde 3 kere iç diye.bi de benim dr ultrasonla baktığında kanama durmuş ama biriken kan bi kaç güne kadar sızıntı şeklinde akabilir korkma demişti.ben içmeye başladım ilacı.

rabbim dualarımı duydu sonunda kızlar

HAMİLEYİMMMM

Allah'ım şükürler olsun çok sevindim.inşaallah bütün arkadaşlarımız ardarda listeye eklenir.sıra eminegelinde.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:meri::humble::humble::humble::humble::humble::humble::humble::humble:

Geri