Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

gülegüle canim, ben daha sonra bildiririm günümü...

galiba öyle.... Incire baslicam kesinn... eskiden bu kadar takmiyordum ama, artik yavas yavas üzülmeler basladim :-(((

evt canim hayirlisi olsun...bu ay tam gaz calismalar devam... Haziranda doktorda rutin kontrollüm var... olmassa bidaha bi kontrol yaptiririm....
Üzülme eminem,kiyamam sana.Sen simdiden bu kadar kafana takarsan hic iyi olmaz.Hic düsünmemeye calis.Hatta düzenli calis ama yumurtlama gününü bile takip etme bence.Fazla abartmamak kaydiyla inciri yersin.Bak simdi türkiyeye de gidiyorsun,iste yok stresre yok,kocisinde yaninda,oh-daha ne istersin kiz?Herkes ithal es getiriyor,sende ithal bebis getirirsin ne var:ehi:

Insallah canimmm... sen bu ay sabahcimi, gececimi takildin????
umarim daha adet blirtin yoktur.... hadi kiz biiyi haberde senden alalim.... cuma sabah mutlaka gir ve haber ver.... cünkü ben öylene ucuyorum, fazla kalamam, ucakdada merakdan catlarim:ehi:
oooyyyyy kuşuuuuuum canım benim cuma saat 11 i attımmı tamamdır benim regl öğlene kadar gelir kısssss altıntaş şuraaaaaaaa hamilesem gelirim sana haber vermeye hhheeeehhheee
ama dün akşamdan beri regl ağrılarım var ama sabahtan akıntım çoktu sonrada tık yok o kadar işte ama regl olucam galiba ağrılar onuişaret ediyor:shootout:

Tatlı cadım aslı gökçe ve seninle konuşurken biri daha vardı ama hatırlayamadım. sıra sizde demiştik, düşüncem hala geçerli🙂
aslı gökçe hamile ben seninde çok yalında benzer haber vereceğine inanıyorum🙂
ınsallah canım hepımız bırgun yasayacagız o mutlulugu.....bılmıyorumkı reglım bıtelı bır hafta olcak dogru duzgun ılıskı olmadı suana kadar esım hastaydı ya oyuzden yaklasamadım kıyamadım....bunda sonra ınsallah denemeler ıyı olur🙂

emınecım bıdahakı aya ınsallah umutlarımız hayırlsı olsun.....
yazım gulum hosgeldın nasılsın canım?

Üzülme eminem,kiyamam sana.Sen simdiden bu kadar kafana takarsan hic iyi olmaz.Hic düsünmemeye calis.Hatta düzenli calis ama yumurtlama gününü bile takip etme bence.Fazla abartmamak kaydiyla inciri yersin.Bak simdi türkiyeye de gidiyorsun,iste yok stresre yok,kocisinde yaninda,oh-daha ne istersin kiz?Herkes ithal es getiriyor,sende ithal bebis getirirsin ne var:ehi:

Ayyy Laram güdürdün beni " Ithal Bebek"..:ehi: gecen ay planim öyleydi aslinda, hic hesap yapmicaktim.... ama dayanamadim... Ithal Bebekkk cok hosuma gitti yaaaa:ehi:

slm melekler, sınav sonuçları açıklanmış bana göre çok iyi geldi, çok mutluyum oleeeeeeeeeyyyyyyyyy...
ooohhh ooohhh maşallah yaaaaa topiğin zekiiiii melkleri ooohh oohhh
oylemı canım ben devam sanmıstım evetttttttttttttt muhasebeden ıyı gelmıs 63 almısım sukurler olsunkı ınsallah fınalde dusmez puanım evde olcam ya artık calısırım bol bol bı 3.sınıfa gecebılseydımmmm ohhh dıyecegım....ama suda kesın muhasebeden nefret edıyorum ama karsıma cıkıcak hep bılıyorum...
oyyyy kuşum bak sakın kitaba çalışma boşver sadece geçmiş yıllardaki sorulara çalış ben ancak o şekilde bitirdim okulu zaten farkedeceksin hep aynı sorular aynı mntık olurmu kuşuuuum

Geri