tamam canım doyur bebısımızı gorusuruz afıyet olsun bebısımıze yarasınnnCanlarım ben çok acıktım birşeyler yiyeyim gelirim yine çok öptümmmm sizi, görüşürüz
tamam canım doyur bebısımızı gorusuruz afıyet olsun bebısımıze yarasınnnCanlarım ben çok acıktım birşeyler yiyeyim gelirim yine çok öptümmmm sizi, görüşürüz
yok kuşum benim bitti 2 yıllığı 5 yılda bitirdim aöf kovmadan bitti çok şüküe hhheehhee
wwwwooooowwwwwww ana dikkat et biz afyona uzağız yaaaa 90 km ısparta tarafındayız hhheeehhheee biz neredeyiz anam böle
ooooyyy maşallah kuşuuuuum yiyin yiyin ... bi sana bi bebişe bi bebişe sonra yine bebişe buda bebişe hadi buna sana...Canlarım ben çok acıktım birşeyler yiyeyim gelirim yine çok öptümmmm sizi, görüşürüz
evet canım gırıcem...ben banka dusunuyodum ama yasım gecıyo oyuzden olmaz galıbaaacanım okulun bitince kpssye mi gireceksin.....
bize afyon 90 ısparta 100 hhheehheee tam göbekteyiz yukarı tükürsek afyon aşağı tükürsek isparta hhheehhheeebiz afyona daha yakiniz kizzz,,, 50 km falan anca vardir 🙂).... heycanlandim simdi.... bi türkü patlatim ... Kütahyaninnn pinarlariiiii aki$irrr, devriyeler kol kol olmus baaki$irrr...... ah ahhh...
biz afyona daha yakiniz kizzz,,, 50 km falan anca vardir 🙂).... heycanlandim simdi.... bi türkü patlatim ... Kütahyaninnn pinarlariiiii aki$irrr, devriyeler kol kol olmus baaki$irrr...... ah ahhh...

Sen sarki söyledin,bende oynayim bari🙂Nasil olsa bugün kutlamak icin bir nedenimiz var🙂evet canım gırıcem...ben banka dusunuyodum ama yasım gecıyo oyuzden olmaz galıbaaa
Sen sarki söyledin,bende oynayim bari🙂Nasil olsa bugün kutlamak icin bir nedenimiz var🙂
Sen sarki söyledin,bende oynayim bari🙂Nasil olsa bugün kutlamak icin bir nedenimiz var🙂
,ya Ülkeyi terk edersin :meri::meri: