Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşş cnm bu preseed insanı gerriyo tamamen ama yaaa neyse zor değilmiş kullanımı ben bi kere kullandım cnm 3mga kadar doldurdum.ovulasyon testinde koyu ikinci çizgi dün çıkmıltı ama diğeri kadar değildi yine koyuluğu.preesed kullanmadım dün 🙁
bugünde yaptım testi silikleşmişti bende bugün kullaniim bari dedim bakalım yaa burda anne olduğumu yazabilme hayali bile öyle mutlu ediyoki beni inş cnm o günler çok uzak değil çokkk yakındırr hepimiz içinn AMİNNNNNNNN

canım ayıp olmazsa soracağım , niye çizgiyi yakalamışken pre seed kullanmadınız?Bi de yine özel bi soru , sabah mı oldu ilişki, bir önceki ne zamandı?

canımmm bnm yumurtlama olup olmadığına dairdi dimi progesterona mı bakılcaktı ne çıktı cnm sonuç uf yaa bnm doktor böle bişi istemedi her ay bi şekilde geçiyo ve zaman uzuyo keşke oda bi baksaydı bendede olmazsa ben kendimmi yaptırsam yaa gidip isteyebiliyomuyuz böle bi testt ihihihi neyse buayda olmazsa bidahaki aya sölerim artık ama inşş gerek kalmazz snede inşş ii bi sonuç almışsındır cnm hadi hayırlısıııııı

ayyy bitanem öyle kanda bakılıyo yumurtlamnam varmı diyee progesteronnn

sonucu öğrendim internetten sonuç bana bakıyo ben sonucaa of yaaa dr gitemiycem çok pahalı prf yaa gene dr suz kaldımm moralimm çöktüüüüüüüüüüüüüüü offff offfgf yaaaaaaaaaa napıcam ben doğru düzgün dr bulamadımm gittti yaaaaaaaaaaa ölem benn ölemmmmmmmmmm

ayyy bitanem öyle kanda bakılıyo yumurtlamnam varmı diyee progesteronnn

sonucu öğrendim internetten sonuç bana bakıyo ben sonucaa of yaaa dr gitemiycem çok pahalı prf yaa gene dr suz kaldımm moralimm çöktüüüüüüüüüüüüüüü offff offfgf yaaaaaaaaaa napıcam ben doğru düzgün dr bulamadımm gittti yaaaaaaaaaaa ölem benn ölemmmmmmmmmm
canım sonuç ne pekii nie öle diyon kısssss aaa kızarım bakkkk sen hele bi sonucu söle bakiiim

canım aslında ben çizginin yeterince koyu olmadığını düş

canımmmm inş rabbim en kısa zamanda gönderiri meleğiniiiiiii yaaaaaaaa rabbim hepimizin yüzünü güldürücek inşşş sadece biraz daha sabredelim bak her ay bir iki meleğimiz hamiş kalıyoooo sıra bizede gelicek inşşşş duarımm hepimiz içinnn

Son düzenleme:
Geri