Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok be canım ne geçi.. Bak ne diycem sana!!! ben işe otobüsle gidip geliyorum.Akşamları takım elbiseli bir bey hep yer veriyordu bana. Derken bir akşam yanıma oturdu ordan burdan sohbet ederken ne öğrendim : bu adam lisede fizik öğretmenliği yapıyor , 40 yaşında ve 3 aylık bir bebeği var.Ama adam nasıl mutlu varya oğlunu anlatırken ki gözlerindeki o ışıltıyı anlatamam.ve diyor ki insan kaç yaşında olursa olsun kesinlikle çocuk sahibi olmalı !!!!
bilmem anlatabildimmi canııııııııımmm :humble:

çok güzel anlattın arkadaşım inan içim ferahladı...
allah bizede tatıracaktır eminim.....
presedi ilk defa bu ay mı kullandın canım...
ben denemeye cesaret edemedim....
kimyasal yapısı bebeğin dna sında kötü etkili olur bebek sakat doğar diye....
sonuçta yabancı madde.....

iyi geceler arkadaslar yenı umutlarla ve umutların yeşermesiyle dolu olan bır gun olur inşallah yazrın hepımız için...dualarım hepımıze

çok güzel anlattın arkadaşım inan içim ferahladı...
allah bizede tatıracaktır eminim.....
presedi ilk defa bu ay mı kullandın canım...
ben denemeye cesaret edemedim....
kimyasal yapısı bebeğin dna sında kötü etkili olur bebek sakat doğar diye....
sonuçta yabancı madde.....

evet canım ilk kez kullandım.Ama içim rahat kullandım diyebilirim.sonuçta kimyasal hiç bir katkı yok jelde ayrıca tamamen sperm dostu olarak üretilmiş ve tüm dünyada onaylanmış bir ürün.Preseedle hamile kalıp doğum yapan bir çok insan var ülkemizde ve tüm dünyada o yüzden eğer almak kullanmak istersen bi araştır içine yatacaktır eminim gönül rahatlığıyla kullanabilirsin canım.ayrıca ürün hakkında hiç olumsuz kötü bir açıklama yok canım.
Şunuda eklemek isterim ki hiç bir zaman hiç bir şey için geç kalmış sayılmayız.İnsan başarmayı hedeflesin yeter ki...........

evet canım ilk kez kullandım.Ama içim rahat kullandım diyebilirim.sonuçta kimyasal hiç bir katkı yok jelde ayrıca tamamen sperm dostu olarak üretilmiş ve tüm dünyada onaylanmış bir ürün.Preseedle hamile kalıp doğum yapan bir çok insan var ülkemizde ve tüm dünyada o yüzden eğer almak kullanmak istersen bi araştır içine yatacaktır eminim gönül rahatlığıyla kullanabilirsin canım.ayrıca ürün hakkında hiç olumsuz kötü bir açıklama yok canım.
Şunuda eklemek isterim ki hiç bir zaman hiç bir şey için geç kalmış sayılmayız.İnsan başarmayı hedeflesin yeter ki...........

insanı ne güzel gayretlendiriyorsun.....
inan rahatlıyorum..
iyki konuşuyoruz ....
seninde karnında kımıldanmalar oluyormu...
karnın atıyormuş seyiriyormuş gibi.....

insanı ne güzel gayretlendiriyorsun.....
inan rahatlıyorum..
iyki konuşuyoruz ....
seninde karnında kımıldanmalar oluyormu...
karnın atıyormuş seyiriyormuş gibi.....

yok kısss ne kımıldaması bebekmi var kımıldasın ilahiii hahaha ama öyle atma seyirme yok canım.dediğim gibi sadece akıntılarım var birde çok hafif kasık ağrılarım o kadar..

yok kısss ne kımıldaması bebekmi var kımıldasın ilahiii hahaha ama öyle atma seyirme yok canım.dediğim gibi sadece akıntılarım var birde çok hafif kasık ağrılarım o kadar..

ben de ne ağrııı ne de akıntı var canıııım...
bakalım hayırlısı.....
şimdi hamile olöursak bebişlerimiz ocakta doğacak...
kış günü ....

Geri