A ayşegüüll Daimi Üye Üye 29 Nisan 2010 #54.663 selamlarr ne çok konuşmuşuzzz yawww çenenize ip çakııcam ben yokken konuşmöayın diyee heeeeeeee
Mavişim Hamiş Melek 29 Nisan 2010 #54.664 tweety8378' Alıntı: dentnurse hoşgeldin canım... Genişletmek için tıkla ... nasılsın canım 2 gündür girmiyorum bişeymi var sanki gergin bir ortam olmuş gibi
tweety8378' Alıntı: dentnurse hoşgeldin canım... Genişletmek için tıkla ... nasılsın canım 2 gündür girmiyorum bişeymi var sanki gergin bir ortam olmuş gibi
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 29 Nisan 2010 #54.666 tweety densturseee ayyüzlüü naslsınızz güzeller immm yaaaaaaaaa
Mavişim Hamiş Melek 29 Nisan 2010 #54.667 ayyüzlü' Alıntı: ay sinir oluyorumömmm yaaaa Genişletmek için tıkla ... sen neden sinir oluyorsun bacım
ayyüzlü' Alıntı: ay sinir oluyorumömmm yaaaa Genişletmek için tıkla ... sen neden sinir oluyorsun bacım
AyYuzlu Daimi Üye Üye 29 Nisan 2010 #54.668 ayşegüüll' Alıntı: tweety densturseee ayyüzlüü naslsınızz güzeller immm yaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... cok iyiyim yaaa divane asık gibiyi dinliyommm
ayşegüüll' Alıntı: tweety densturseee ayyüzlüü naslsınızz güzeller immm yaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... cok iyiyim yaaa divane asık gibiyi dinliyommm
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 29 Nisan 2010 #54.669 tweety8378' Alıntı: waaayyyyyyyy adaşım gelmiiiiiiiişşş :meri::meri: Genişletmek için tıkla ... nasılsın gözümün bebeğiiii kıssssssss uyumadınmı daha
tweety8378' Alıntı: waaayyyyyyyy adaşım gelmiiiiiiiişşş :meri::meri: Genişletmek için tıkla ... nasılsın gözümün bebeğiiii kıssssssss uyumadınmı daha
*AyşegüL* Hamiş Melek 29 Nisan 2010 #54.670 dentnursecim bir problem yok.. Bir virüs bulaşmıştı topiğimize oda yönetici tarafından temizlendi sorun kalmadı
dentnursecim bir problem yok.. Bir virüs bulaşmıştı topiğimize oda yönetici tarafından temizlendi sorun kalmadı