ya sadece bi urunu tanıtmak ıcın bu foruma kayır olanlarasen neden sinir oluyorsun bacım
ya sadece bi urunu tanıtmak ıcın bu foruma kayır olanlarasen neden sinir oluyorsun bacım
cok iyiyim yaaa divane asık gibiyi dinliyommm
iyi bitanem sen nasılsın ben giremedim 2 gündür pek biraz gerilmiş ortam nedentweety densturseee ayyüzlüü naslsınızz güzeller immm
yaaaaaaaaa
nasılsın gözümün bebeğiiii kıssssssss uyumadınmı daha

dentnursecim bir problem yok.. Bir virüs bulaşmıştı topiğimize oda yönetici tarafından temizlendi sorun kalmadı![]()

canım virus falan yoktu 😀 sadece bi kavga oldu gulyuzlumle forumdan bi kac kişi arasında ama şimdi sorunn yokkiyi bitanem sen nasılsın ben giremedim 2 gündür pek biraz gerilmiş ortam neden
ne gibi be arkadaşım virüs derken tartıştınızmı ki sende mi varsın ben lara ilgiz falan okudum seni göremedim allah allah niye böyle oldu yaaa gergin zamanınıza denk geldiniz birbirinizin acepdentnursecim bir problem yok.. Bir virüs bulaşmıştı topiğimize oda yönetici tarafından temizlendi sorun kalmadı![]()
iyi bitanem sen nasılsın ben giremedim 2 gündür pek biraz gerilmiş ortam neden
yok uyumadım.kocişi yatırdım bende nette sörf yapıyorum cicişkom![]()

çalışi bacm çalış çalışan demir işlerrrne vürüsüüü adaşim yaaaaaaaa ben olaya fransız kaldımm![]()