Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşçakal gülüm yine gel yine bekleriz topiğin güüüüüüü

heeeeee bacım artık sevinçtenmi yıkarım cinnet geçirdiğim içinmi yıkarım bilmiyorum ama yarın sabah burası bi şekilde yıkılacak hheehheeee
cinnet miiiii.....
ilahiiii sen beni güldürdün allah da seni güldürsün.....
kıııız sen çok tatlısın vallahiiiiii

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
canan58 ......................... 7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
aslıgökçe .............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->tweety8378 ben sana küstüm neden beni yazmıyorsun regl gecmişlerin arasına mayıs 1 tmm mı bundan sonra yazz inş herkezin bebişi olur.nisanda anne olan annelerimize allah analı babalı büyütsün aminnnn

desene işçilerle birlikte bayram edeceksin.....
bu ay bereketli olacak inşallah.....:ohh::ohh::ohh::ohh:

Kizlar yine geldim fazla sürmedi.Biraz daha iyim.Sanirim elaca da ayni benim gibi oldu.Cok hassasiz ve en ufak biseyde tasiveriyoruz.Bende anlamadim niye öyle oldugunu.Aslinda ben böyle degilim ama o kadarcik seyden musluklar aciliverdi.Ihtimal olsa hamileyim hormonlardan dicem ama mümkün degil🙂Neyse bu kadar cabuk tekrar girmemin sebebini aciklayim.Bir arkadasa buranin reklamini yapmistim,cok övmüstüm.Ona ayip olacak simdi🙂

selam kızlarrrr geldım tekrasr nasılsınız
kıjjlayyyyyyy hoşşşgeydinijjjjj
nasılsınız yavru ceylanlar hııımmmm nasıl gidiyo
lara bacım öpüyorum seni

sıkma canını tatlım..
en azından adetin düzene girmiş olabilir...
buda bir umut değil mi canım....

Yok gulum sIkmiyorum artik ama uzulmedim dersem yalan olur.. hayal kurmaktan yoruldum..

Sanmiyorum duzene girecegini cunku hep boyle oluyor.. bir ay biraz duzenli olursa 2-3 ay bozuluyor.. boylesi dahada zor oluyor keske duzenli adet olsam..

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
mimoza çiçeği................1 Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
canan58 ......................... 7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

canııım hoş geldiiiin...
tekraRdan.....

yok bitanemm benim günüm 8 mayıs inş gelmezde hayırlısıyla bebiş gelirrr

ben bikere tüp bebek tedavisi gördümm dr bulamadımki tam tedaviye başlıycamm dr değiştirmek zorunda kalıyorumm allah sabrımı sınıyo işde imtihan dünyası sürekli bir engel çıkyo testlerim yapıldı çok şükür hiç bir sorumuz çıkmadı kendimiz deniyoruz şuann inş en yakın zaman da gelir meleğimizz tatlımmm

hoşgeldinn canımm gözüm yollarda kalldııı kıssssssssss nirdeydin bacımmmm

gülümmmm kaymağımmm çokkkkkkkkkkkkkkk sevindim geldiğine inankiiii

daha iyi olmanada cabnım benim
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn

yazım gülümm hakkında hayırlısı olsun bitanem yaa inşallah önümüzdeki ay alıcaz hamiş haberini...seni çok seviyorum bikere bennn
hosbulduk kızlar tekrar....
aslıcım nasılsın?
yazım gülüm hayırlısı olsun canım

Yok gulum sIkmiyorum artik ama uzulmedim dersem yalan olur.. hayal kurmaktan yoruldum..

Sanmiyorum duzene girecegini cunku hep boyle oluyor.. bir ay biraz duzenli olursa 2-3 ay bozuluyor.. boylesi dahada zor oluyor keske duzenli adet olsam..

benim bir komşum vardı düzenli adet olamıyordu..doktora gitti doktor senin çocuğun olmaz rahminde kist var dedi...
kadıncağızın moralini düşün ilk denemede hamile kaldı...
hepimiz şok olduk.....
allahtan ümit kesilmez.....
yaradan büyüktür....
içimizi ferah tutalım yeterki.....

Geri