ayşegül gelirsem oraya uçarım sana.yok uçamam hamiş olabilirsin.ben ne diyorum sen ne diyorsun yaaaaa
ben senden umutluyum hsg çektin tüpler açık.benim de öyle olmuştu ya.hatta biz mayıs 3e spermiyogram için randevu almıştık.bu pazartesdi spermiyogram için gidecektik.ama bak 2 aylık hamişim şu anda.sinir oldum sana şimdi![]()
bende diyomömm bu meryem fstıklı kuranbiyem beni nezaman farkedecek
uçma durrr bacımm yeğenime dikkat et kıymam tamam sustumm zaten bende kendime kızdımm zatenn gülümm benim herkes benden ümitli bir ben diğilim ne akıntı var ne başka bir belirti regl bekliyorum resmen bacmm yaaaaaaa güzel hamişim benimm seni çokkkkkkkkk seviyom ya ben yaa rabbbim bebişini sağlıcakla kucağına versin inşşş

olsun ne yapalım zamanı var demekki Allah sevdiği kullarının isteklerini geç yerine getirirmiş sabırlarını denermiş bizde sevgili kullarıyız demek ki hemen olmuyor.Sağlık olsun,canımız saolsun elbet bir gün bizde sadece ovulasyonda deil gebelik testinde de çift çizgiyi göreceğiz
senin 7 gün mü kaldı 8 mi?dr tüpler açık dedikten sonra başka şey önermedi mi.spermiyogram istedi bizden

:hıms:Be