Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam Kizlar... cok özür dilerim sizden yaa... beni merak etmissiniz. ya arada cok seyler oldu ve ben bir türlü giremedim foruma. Esim Türkiyeye gitti acilen. Görümcem Bagirsak Hastaligi vardi onda. 8 senedir karninda ve kalcasinda acik yara ile yasiyordu. Torbasi vardi. Acilen ameliyata alinmasi gerekiyordu. Esim Türkiyeye gidince burdaki islere kosusturuyordum ben. Maalesef Pazar günü de ben büyük bir araba kazasi gecirdim... Kizimla ben arabadaydik. Rabbime sükür ki Kemerlerimiz bagliydi, yoksa... Carpistigim Kadinin da cok sükür birseyi yok. Araba maalesef gitti... simdi tamiratiyla ve Kaza ile ilgili islemlerle ugrasiyordum bu hafta...
Valla soku hala atlatamadim. cok kötüydü.
Isyerinden de artik giremiyorum bu siteye. Yasaklandi maalesef.... Kizlar sizleri cok özledim, iyiki varsiniz... beni düsünen birilerin oldugunu bilmek inanin cok güzelll
canım bnm çok büyük geçmiş olsunn Rabbim korumuşş yaa

selam Kizlar... cok özür dilerim sizden yaa... beni merak etmissiniz. ya arada cok seyler oldu ve ben bir türlü giremedim foruma. Esim Türkiyeye gitti acilen. Görümcem Bagirsak Hastaligi vardi onda. 8 senedir karninda ve kalcasinda acik yara ile yasiyordu. Torbasi vardi. Acilen ameliyata alinmasi gerekiyordu. Esim Türkiyeye gidince burdaki islere kosusturuyordum ben. Maalesef Pazar günü de ben büyük bir araba kazasi gecirdim... Kizimla ben arabadaydik. Rabbime sükür ki Kemerlerimiz bagliydi, yoksa... Carpistigim Kadinin da cok sükür birseyi yok. Araba maalesef gitti... simdi tamiratiyla ve Kaza ile ilgili islemlerle ugrasiyordum bu hafta...
Valla soku hala atlatamadim. cok kötüydü.
Isyerinden de artik giremiyorum bu siteye. Yasaklandi maalesef.... Kizlar sizleri cok özledim, iyiki varsiniz... beni düsünen birilerin oldugunu bilmek inanin cok güzelll
Dilaram balim benim,cok gecmis olsun birtanem.Allahim korumus ikinizide,verilmis sadakalariniz varmis.Hersey nasilda üstüste gelmis ya.Allahim yardimcin olsun bununla gecmis olsun.Cok merak ettik seni.Ne bilelim.Keske kötü bisey olmasaydida sen yine yazmasaydin.Yeterki siz iyi olun.Neyse yine ucuz atlatmissiniz.Cana gelecegine mala gelmis...

kızlarr bende geldim yineee
yalama olcak valla bi gir bi çık ama napiim boş durunca dayanamıyorum sizlere bi bakiim diyorum
izgilll hala reglin gelmedi değilmi cnm ohhhh hadi inşşş inşş güzel olcak bunun sonuu
dilara lara slm sizede kızlarr
meryemcimm bebeişinde kocaman olmuş yaaa 9 hafta maaşallah
denstnurse cnm gittnmi yumruta takibine bana bi 12.gün baktı tamam dedi gün aşırı çalış yumruta çatlamak üzere dedi okadar uff yaa başkada gelemene gerek yok dedi sinir oldum sende nevar ne yok cnm
yok b acım olmadım tıkadım bütün yollarımı....hhheehhee akacak yeri yok varya bak bi regl oliiiiiim cinnet geçirip işi seri cinayetlere dökerim bak heeeeee

izgil arkadaşım sen yapmışsın galiba bal çörekotu ve tarçın kürünü.. ne zaman yumurtladın biliyomusun? ne gibi yumurtlama belirtilerin vardı??

benim adet tarihim 16. mayıs, ekleyebilirmisiniz?

ekledim cnm hayırlı olsun

Aslm nurum sende hosgeldin🙂
hoşbulduk tatlım 😀

hoşgeldin canım benim.

ya bugün kimi andıysak geldi.heşgeldin dilaracığım nasıl oldun?

hoşbulduk meryemciimm :humble:

yok b acım olmadım tıkadım bütün yollarımı....hhheehhee akacak yeri yok varya bak bi regl oliiiiiim cinnet geçirip işi seri cinayetlere dökerim bak heeeeee
anam gıyzzzzzzzzzzzz sen şimcik hepimizi öldürcen haaa kıyma bize izgillll yaww
bacım öyle olmıcak inş gör bak sen reglinin saatini bile yazmıştın ayoll baksana gelmedi yolları ii kapat gelmicekte benceee ihihihhi hadii inşş:ehi:

canım ben her öğün sabah öğle akşam 2 3 tane aç karnıma yedim
artık faydasımı oldu zararımı oldu bilmiyorum zaman gösterecek ama incirin yumurtalıklara faydası olduğu kesin....sende ye istersen ama benim gibi hepisini aynı anda çok çok yeme olurmu kuşum

tamam ara sıra atıştırsam yeterli olur galiba o zaman, yakında yumurtlama günüm galiba, akıntım başladı ... ama kasık ağrım yok, sende olmuşmuydu?

Geri