Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

izgil85 .......................... 30 Nisan
mimoza çiçeği................1 Mayıs

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek.........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Queeny..........................16 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Lalezar...................................Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Elaca.............................Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrr):baby:

hoşgeldin canım benim.

ya bugün kimi andıysak geldi.heşgeldin dilaracığım nasıl oldun?

Allah razi olsun canim... iyiyiz cok sükürrr

canım bnm çok büyük geçmiş olsunn Rabbim korumuşş yaa

Allah razi olsun canim... cok sükür Rabbime

dilara 1 canım nasılsın dr bana klomen verdi sen kullanmıştın dimi

evet canim benim 11 sene önce kullanmistim... ama fayda ediyor yumurtalara gercekten

Dilaram balim benim,cok gecmis olsun birtanem.Allahim korumus ikinizide,verilmis sadakalariniz varmis.Hersey nasilda üstüste gelmis ya.Allahim yardimcin olsun bununla gecmis olsun.Cok merak ettik seni.Ne bilelim.Keske kötü bisey olmasaydida sen yine yazmasaydin.Yeterki siz iyi olun.Neyse yine ucuz atlatmissiniz.Cana gelecegine mala gelmis...

Allah razi olsun canim benim,,, sekerim benimmm

canım çok geçmiş olsun....cana geleceğine mala gelsin olsun gülüm ikinize birşey olmamışya çok şükür...görümcenede Rabbim tez vakitte sağlık versin hastalığının şifasını versin inşallah...bizde seni çok özledik gülüüm hoşgeldin

Rabbim sendende razi olsun insallah. bende sizi cok özledim caniiim... bu arada sende daha olmadin... insallah olmassinda... Insallah hamissinir...

dilara canım benim ne olduki yaaa bir durum mu var ben neden hiç duymadım cok gecmiş olsun canım benim

Allah razi olsun canim benim... iyiyiz cok sükür

dilaram canım çok geçmiş olsun.Rabbim korumuş şükürler olsun.Allah yardımcın olsun.inşaallah geçer canım.Rabbim sağlık versin sana ve sevdiklerine.görümcene de şifa versin

Allah razi olsun canim benimm... sen nasilsin fistigim benim... bebisimiz nasill?

dilaraaaaaaaaaaaaaaa nmmmm kssssssssss seni çokk merak ettik gülümmmm

görümcene allah acil şifaklar versin tatlım sana çok geçmiş olsun allah korumuşş güzelimm gitsin bitanem cana gelene kadar mala gelsinn napalımm iyiki size bişey olomamışş nasılsın güğzelimm

Allah razi olsun canim benimmm... fistigimmm... Rabbim insallah bütün dualarinizi kabul eder insallah

Kızlar inanın ağlıyorum şu anda, ismimi hiç o listenin en altında görebileceğimi sanmıyordum, bi acayip oldum tarifsiz bişi buu hepinizi çok seviyorum inanın bana

canim benim... Rabbim insallah saglikla kucaga da almayi nasip eder insallah sanada ve ben yokken yeni hamis kalmis arkadaslarima insallahhhh

bende msj attım ama gelmiştir inşallah gelmediysede tekrardan geçmiş olsun DİLARAcımm 🙂
Allaha emanet ol..

karar verdim üzülmek yok şuan saat gecenin 03:10'u halen ayaktayım avatarımı değiştirdim ağlayan göz vardı ve o beni hep ağlattı şimdi tatlı bir melek koydumki benim meleğime seslensin oda en kısa zamanda gelsin,7aydır üzüntünün bir işe yaramadığını gördüm artık üzülmeyeceğim Rabbim meleğimi gönderene kadar hasretle onu bekleyeceğim...:bebiss::bebiss::bebiss:

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

izgil85 .......................... 30 Nisan
mimoza çiçeği................1 Mayıs

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek.........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Queeny..........................16 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs
Sevilay76........................25Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Lalezar...................................Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Elaca.............................Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrr):baby:

en güzeli yine sizlerle beraber burada MELEĞİMİN gelişini beklemek biliyorum bu hasret yakında dinecek ve işte yeni tarihimi ekledim listenin sonundayım ama olsun sabrın sonu selamettir🙂

Lalezar çoooooooooooooooook tebrik ederim canım...Senin mercimek sana güzel bi anneler günü süprizi yapmış.Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inş..............

çok sevindim inan ,ağlıyorum şu an yine , ne ağlak oldum bennn 🙂 inşaallah herşey yolundadır canım ,senden ricam şu aloe vera ürünleri bana özelden yazarmısın hemen baktırayım...öpüyorum kocaman ....

Desencim ben bunları biraracı vasıtası ile temin ettim, o yüzden tam nasıl tamin edebileceğini bilmiyorum, bana bunları temin eden kişi benim eski müdürüm, o da şu anda miyomları ile uğraşıyor, sanırım biopsi yapılmış dün görüştüm eski arkadaşlarla, en kısa zamanda geçmiş olsun için ararım detayları öğrendiğimde hemen aktarırım canım inan şu anda bilmiyorum...

canım nasıl bi mutluluktur yaaa acaba bizlerde tadıcakmıyızz bende okadar çok sitiyorumki bu güzelliği yaşamayı ama dediğin gibi RABBİM OL dicek ve olucak cnm dunade benide unutmazsan çok sevinirim Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebeişin cnm hadi doktordan güzel haberlerle gel inşş

Evet güzel arkadaşım benim, Allahım dualarımızı, beklentilerimizi, içimizin temizliği ile nasıl kuzularımızı beklediğimizi biliyor, inanın beni bırakmadıya sizler daha da şanslısınız, benim yaş dezavantajım vardı, sizlerhiç kalmayacaksınız dualarım hep sizinle..

canım benimmmmmmmmmm çok çok sevindimmmm anamm aynı dönemdeyiz ya benimde 5 haftaya girmişimmm ayy ne güzelll rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemmm çoookk sevindimmm.darısı bekleyen arkadaşlarımızın başınaaa..canımm bana mrs m söylemişti allah ondan bin kere razı olsun bence kaç rekat olduğu farketmez şükür namazı kıl..meleğini rabbimize emanet et...öpüyorum seni çoookk mercimeğimizideee:ehi:
Evet canım benim sen sevinirken aslında bende hamişmişim sanrıım valla tam ne kadar olduğunu anlyamadım biliyorsun işte üstüne görme yaşadım, bakalım hayırlısı ile dr.'da bir görelim yaramazı inşallah.. Bende seni çok öpüyorum canım mercimeğinle birlikte..

LALEZAR;
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım sağlığıyla büyüsün inşallah:d040::bebiss::bebiss::bebiss::salıncak::salıncak::salıncak::ar4fd::ar4fd::ehi::ehi::ehi:

Sevilay canım benim mutlulğumu paylaşmanız beni çok daha mutlu ediyor, mutluluklar paylaştıkça büyük öyle değilmi bebeğim, bak sende sakın kendini çok üzmü, hiç üzme demiyorum çünkü bu elde değil ne olursa olsun insan üzülüyor, ama kendini yıpratma sabrın sonu her zaman selamettir bunu unutma ve umudunu da hiç kaybetme...

Lalezar canım ablacıgım... Uzun zamandır bu sayfadan uzaktım ama iyiki bugun bakmısım .. Ay sevincimi nasıl anlatacagımı bilmiyorum... Allahım tamamına erdirsin canım hersey gonlunce olsun ablammm darısı isteyen tum melekleree.... Canım hiiiç pes etmedin maşallah diyorum sana canım yaa... Çoook mutluyumm.. Ablam benim ... Öpüyorum seni LALEZAR...:humble:
Yaaa gördünmü benim haylaz süpriz yaptı ablası, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, inşallah bitanem seninde eşin askerden gelince nurtopu gibi bi tane oluverir sen hiç merak etme canım benim bende seni çokkkkkkkkkk öpüyorum

selam ben geldım mutlu geldım hamişim

Tebrik ederim canım senide, Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah...

llah razi olsun canim benim... iyiyiz cok sükür

canim benim... Rabbim insallah saglikla kucaga da almayi nasip eder insallah sanada ve ben yokken yeni hamis kalmis arkadaslarima insallahhhh[/QUOTE]

Sağol canım benim, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, baksevinçten uyku tutmadı, gecenin bu saatinde buralardayım halaaa :ehi:

:grev:benim kırmızılar geldi malesef reglim bigün öncesinden kapıyı çaldı :18:
BU AYDA BEBEK YOK:grev::grev::grev::grev::grev::grev::grev::uhu::uhu::uhu::uhu::uhu::uhu::uhu:

kendimi listeye eklemedim bisüre görmek istemiyorum yeni tarihi sabretmeyi unutmak istemiyorum
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:

preseed kullandım
sabah çalışma programına uydum ama Rabbim bekle kulum diyor inşallah bu ay bekleyen tek kişi ben olurum diğer arkadaşlarım bebişlerine kavuşur:boink:

canım benim toparla kendini lütfen bak bu ay birlikte kullandık pre seed i , Lalezara nasip oldu , bendede ne olacağı belli değil , her şerde bir hayır vardır ,zamanı gelince sende bebeğine kavuşacaksın

en güzeli yine sizlerle beraber burada MELEĞİMİN gelişini beklemek biliyorum bu hasret yakında dinecek ve işte yeni tarihimi ekledim listenin sonundayım ama olsun sabrın sonu selamettir🙂

işte bu yaaa.... canım benim ....

selam ben geldım mutlu geldım hamişim
darısı ısteyıp dıleyen tüm annelerin başına
sabah test yaptım çiftti ınanamadım doktora gıttım o benı ıkna ettı hamıle olduguma
çok şukur arkadaslar bunu ogrendım butun gün Allahım benı sevındırdın ısteyen arkadaslarımı da sevındır dıye bınlerce kez dua ettim

çoook sevindim canım ,tebrik ederim ,Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım...Duaların için çoook teşekkür ederiz...

Geri