Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

umut dolu şeyler düşün tatlım bak ben bu gün oturdum takvimi aldım önüme hesapladım bu ay hamiş olduğumu öğrenirsem 19 Mayısta çalışıycam 🙂 15 mayıs hafta sonu nöbetimdi çalışmıycam 🙂 10 Temmuzda 13 haftalık olcak o zaman cinsiyetini öğrenebilirim..sonraa 31 aralıkta 38 haftalık olacak doğum iznine çıkıcam , doğum öncesinden kalan iznimi sonraya ekleyip üstüne yıllık izin rapor filan ekleyip bide 3 ay ücretsiz izin alıp eylül sonu iş başı yapıcam yani bebişim 8 aylıkken bu arada da oğluşum 3. sınıfa başlamış olacaaakkk ...yaaa 🙂):humble::ehi::humble::meri:
desencim ne güzel plan tamam hadi bebiş gelsin artık:ehi:

inşallah bacım inşallah gönlünden aklından düşüncenden ne geçiyorsa Rabbim tez zamanda onu karşına çıkarsın canıııım ben inanıyorum sennde az kaldı

ahhhhhh canım yaaaaaaa inşallahhhh hepsi gerçekleşecek bu ay ben ianıyorum
veee ayın başından beri dediğim gibi ...ilk favorim sensin..

favori listesi oluşturalım bi de bekleyenlerin yanına :puha:
benim favorim de sensinnnn....

rica ederim canım benimmm ben de seni öpüyorummmm 🙂
bu arada benim de ayaklarım çok üşümüştü...

heheheeee kulağa hoş geliyorrrrrr 🙂

ayyy ne güssell akıntı dışında aynı belirtiler bak

abowwwwwwww gülüm çok korktumm tamamö tamam sustummm tıpppp
konuşanmın ağzınaaa lokumm girsinn :puha::puha:

ohooo maşşallh güzelim sen bütün hayatının plan projesini yapmişsin inş canım inş gelmişdr meleğinnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kız bu ne kocaman yazı böööleeeeeeeeeeee

:meri::meri::meri::meri::meri: gösteririm demi döbişimi kıss kulağa hoş geliyoo inşallah yaa:melek::melek::melek:

tabiki güzelim neden gösteremeyecekmişinn

göstereceksinn tabiiii

gerçekten miiiiiii inşallahhhhh canım....

eğer sen bu rüyayı gördüysen bil ki senin melek sana çok yakın. çünkü sen beni de bilmiştinnnnn 🙂 şimdi bana da heyecan geldi inşallahhhhh canımmmm

inş bitanem inşş çok saol
ayy canmım benimm yaaaaa çok seviyom ya ben seniiii hemde çokkkk
rabbim inş yanılmıyorumdurrr inşşşşş

rica ederim canım benimmm ben de seni öpüyorummmm 🙂
bu arada benim de ayaklarım çok üşümüştü...
hadi yaaaa meryeminde öyle olmuş. ayaklarım üşüyünce tırsmıştım baştan hani ateş basmaları oluyorya hamileyken bende çok olması kimse gelip basmadı hheehhee ama arada avuç içlerim alev topu gibi oluyor o kadar
ayyy bide sürekli göğüsüm değilde uçlaru kaşınıyor böleeee tatlı tatlı ayyyy tarif bile edemiyorum...senin nasıl ateş basmaları falan varmı

inşallah bacım inşallah gönlünden aklından düşüncenden ne geçiyorsa Rabbim tez zamanda onu karşına çıkarsın canıııım ben inanıyorum sennde az kaldı

ahhhhhh canım yaaaaaaa inşallahhhh hepsi gerçekleşecek bu ay ben ianıyorum
veee ayın başından beri dediğim gibi ...ilk favorim sensin..

aminnnn bitanem inş inşşş yakındadır ben hissediyorum artk benimkide yolaa çıktııı ben heycandan ölmeden gelir inşşş
rabbim seninde meleğini vermişdr inş

haa iyi fikir tamam yeni döneme stok yaparken farklı kuruyemişçilere gidem bari yoksa adam dalga geçecek valla:ehi::ehi:

inşallah canım inşallah rüyan çıkar..
kıss benide görsene rüyanda noluuurrr nolurrr noluurr kısss:ehi::ehi:

inş güzelimm inşşşşşşş aminnnnnnnnnnnnnn

ayyy gülümm keşke elimde olsa ben kendimi bilem taaaaaaaaa 2.5 sene sonra gördümm inş seni görürüm ksssssssss ermişmsin diye dalga geçmiyonuz diymii içinizdennnn:haha::haha:

ayyyyyyyyy süper yaaaa, ben de istihare mi yapsam ,yapılırmıki böyle bişey için?Ben de görürmüyüm acaba??Ay millet çatır çatır doğuruyor yaaa, bu gün hava güzeldi ya bağdat caddesinde sahilde filan belki 50 hamile 50 bebek gördüm yaa 🙁(((

amin
amin
amin
amin
amin
amin
aminnnnnnnn

iinş gülümmm inşş sende gerçeğini görürüsün bu auyyy inşşş

Geri