izgilimmmmmmmmmmm dualarım senınle canımmmm.....ınsallah yarın guzel haberı verırsın bıze......dualarımız senınle......hadı bırde sen mutlu et bızı....
Selam,dışardayım şimdi,izgile bakayım dedım,şükür regl olmamış daha
günaydınnn ben geldimm..çok şükür izgil regl olmamıs yaaa bende onu merak etmiştimm..ayy inşallah hamiştir yaaa..hepinize güzeelll pazarlar diliyorummm..öpüdünüz çokkk
ıyı pazarlar canım nasılsın?bebısımız nasıl?ınsallah reglı gelmez ızgılın ustuste guzel haberler alınca bayılıyorum![]()
aysegulum sen cıktın sandım oyuzden selam vermezmıyım gülüme....nasılsın nasıl gecıyo haftasonu...kocısın calısıyo degılmı?benımkıde calısıyo bugun benımde mısafırım gelcek bı bakayım nevar neyok dedım....ızgıl aklımda hep merak edıyorum ınsallah ogunlerde gelecek tatlımfıstğımm pazar gezmesimi yapıyon kısssss
hg bitanemmm sanada iyi pazrlar bebiş nasıl bakalımmm
talımmcanım hani ban selammm küstümm sana dermişim fıstğım hoşgeldin inş birgün hepimiz anne olucazz inşşş
BENDE VARIM BENDE BURDAYIMMMMMayşegülüm aslıgökçem selam kızlarrr ii pazarlarrr

oyyy kıyamam canım yaaaa kıs ben yazarken sen yoktun tatlıcadım bnm sanada hayırlı pazarlar nasılsın cnmmBENDE VARIM BENDE BURDAYIMMMMM![]()
ıyı pazarlar canımmmayşegülüm aslıgökçem selam kızlarrr ii pazarlarrr
ıyıyım canım sen nasılsın?mısafırım gelcek gelmeden bıraz bakayım dedım....oyyy kıyamam canım yaaaa kıs ben yazarken sen yoktun tatlıcadım bnm sanada hayırlı pazarlar nasılsın cnmm