Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar test yaptım ve yine malesef NEGATİFFFFF
aman yaaaaa ohhh beeee içim rahatladı sabahtan beri ne bu yaaaaaa yoksa yok çokta tın hheehhee
ben en iyisi soğan kürüne başlıyiiiiim hheehhee ben akıllanmam
keşke aczacıdan pozitif göstereninden olsun deseydim
amaaaaan iyiki yapmışııım acabalardan kurtuldum zaten bu rahatlamayla 1 2 saat içinde regl olurum

kıss senin testlerde problem var dedim ya ben sana buzdolabında fazla bekletmiş uyuz kadııınnnnnnn :tasu::tasu::tasu:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

amaaaaa boşverin güzeller mutlu olmam için daha bir sürü sebebim var
ayyyyy kaç gündür kasmıştım kendimi negatif çıkarsa yıkılırım diye boşuna kasmışım tam aksine çok rahatladım oohhh beeeeee dünya varmış daha bu 5. ayımızdı şimdiden bu kadar yıkılırsam sonraları ölürüm herhalde oohh beeeee
(kesin depresyona girdim)
hayır canım depresyona falan gırmedın tamammı?aslının dedıgı gbı gec döllenme olabılır kan testınde cıkar eger gelmzse reglın tabı....kaptırdık kendımızı ama daha gelmedı hıcbısey bıtmıs degıllll...okadar ıncır yedın kıssssssssssssss faydası olmazsa ayıp olur:humble:

ya ama yaaa niye gelmedi ozaman reglin bak yns_ysmn de böle olmuştuu idrarda gözükmüyodu ama kanda-çıkmıştıı seninkide öle olabilirmi acaba geç döllenme filann
yok gülüm bendeki belirtiler çoooook önce başlamıştı olsa olsa erken döllenme olurdu ama olmadı vardır bi hikmet
canım boşver amannnn hopla zıpla deli gibi kurtlarını dök bişicik kalmaz sende inan haaa bende regl oldummm bak alıştım artık faliyet bizden vermesi allahtannn
heeeee bacım dökeyiiiiim içimde kalan herşeyi oohh beeee en azından aklımdan acabalar gitti
Ve Aleyküm Selam Canıııııııııııımmm :humble:
İzgil test yapmaya gitti sanırım bebiş geliyooo bebiiiş Allaaaaaaaaaaaaahhhh :meri::meri::meri:
yooook kıssssss hheeheee onca belirti boşunaymış acaba nedenmişki hheehheee ben gizli gebelikmi yaşıyom yoksa vvıııyyhhhhh
izgil cıkıyorum bitanem sakın üzülme bende bu ay nasıl umut ediyordum ne oldu vardır allahın bizden sabrımızzı denediği bir hikmeti sabır canım arkadaşım
tamam kuşuuuum elbette öyle...vardır bir hikmet dua edelim bol bol birbirimiz için

Geri