börek pasta kola bi demette cicek ha cikolatada getirrrr
kısssssssss bunee kızzz istemeyemi geliyomm bacımm biraz insaflı ol yawww

börek pasta kola bi demette cicek ha cikolatada getirrrr

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

heee bacım yaaaaaa boşverdim anasını sattım üsytüne su döktüm bide yüzüne tükürdüm testin hheehheeeİZGİLim naapalım bu ay kısmet değilmiş..önümüzdeki maçlara bakalım🙂

kız yok ya misafirlige geliyon ananm elin boşmu gelecedinn ha bide gelmişken cekirdek getir gı cıtlatırızkısssssssss bunee kızzz istemeyemi geliyomm bacımm biraz insaflı ol yawww![]()
canım göğüs uçlarında kıllanma yok ancak hafif çene altında oldu bende..ki hiç yoktu..adetlerim de iki ayda bir falan sancılı oluyo..hele iki ay önce ilk günü çok fena oldum eve gidip yatmak zorunda kaldım işten..ama bu hiçbirşey olmadı..her ay farklı oluyo..şehnazcım polikistik overliyim demişsin canım...
peki göğüs uçlarında ve baldırında kıllanmalar var mı...
bide aadetin sancılı mı geçiyor.....
tamam kuşuuum elbette tabiiii sıkıyorsa gelmesinler hııımmmmm paralarım onlarınese ben çıkıyommmm izgilimmm gelicek meleklerimiz bitanem bugün olmassa yarın belkim yarındanda yakınnnnnn hehe hehe herhe
canım göğüs uçlarında kıllanma yok ancak hafif çene altında oldu bende..ki hiç yoktu..adetlerim de iki ayda bir falan sancılı oluyo..hele iki ay önce ilk günü çok fena oldum eve gidip yatmak zorunda kaldım işten..ama bu hiçbirşey olmadı..her ay farklı oluyo..