ınsallah canım hayırlısı..senınde bu ay ınsallah guzel haberını alırız adaşımmmm once sen hamıs kal sonra ben ınsallah🙂hayırlısı olsun canım , bak gör ama bu ay inşaallah olmazsa bir dahaki ay hamişsinnnn
ınsallah canım hayırlısı..senınde bu ay ınsallah guzel haberını alırız adaşımmmm once sen hamıs kal sonra ben ınsallah🙂hayırlısı olsun canım , bak gör ama bu ay inşaallah olmazsa bir dahaki ay hamişsinnnn
canımmmm hayırlısını iste....yıkılmak yokkkkk, biliyor musun benim tam yıkıldığım ayda geldi meleğim. inşallah seninki de çok bekletmez canım benim.
yaptı ama cıkmazdı negatıffff.....kan testı yaptırcak bır gun daha gecsın en garantısı kan testı zaten....oh oh canım.inşaallah bi daha kırmızılar da görmezsin.bebişin de gelir rahatlayınca.ya izgilin durumu belli olmamış daha test yapmadı mı?
ınsallah canım hayırlısı..senınde bu ay ınsallah guzel haberını alırız adaşımmmm once sen hamıs kal sonra ben ınsallah🙂
canlar ben geldim🙂
yaa geçmiş yazışmaları okuyamıyorum. çok vakit alıyor ve sizinle sohbet etmeyi tercih ediyorum bu yüzden.
yaaa listeyi gördüm de maşallah diyesim geldi.
3 gün bakmadık, millet çatır çatır hamile kalmış🙂 çok sevindim. darısı bize (Mayıs ayı bekleyenlerine) inşallah.
Taze hamiş arkadaşlar tebrik ediyor ve sağlıkla kuıcağınıza almanızı diliyorum.
eeee şuan online olan arkidişler siz nasılsınız bakem🙂
ınsallah canım sagol benı düsündügün ıcın.....o bunalımlar hep bunun ıcınmı bunu anladım canım bılıyormusun ınsan bıseye takılıp kaldıgında aklında olumsuz bısey oldugunda nekadar da cıkmaza gırıyormus bırde ben nazlıyım ve alınganım ondan dolayı da cok yıpranıyorum şükür kı bıttı....ayyyyy bak ben de çok mutlu oldum senin içinnnnn 🙂
evet ya sen durumu bilip ayrılmışsın çok da iyi yapmışsın o zaman... bak bundan sonra sende hiççççç dert kalmayacak inşallahhhhh herşey yoluna girecek, derslerinden geçeceksin ve inşallahhhh meleğin gelecek. süper yaaaa çok sevindim canım.

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->