mrb herkese ben yeniyim burda 22 yaşindayim 7 aylık evliyimarkadaşlar ben şubat 17 de kist ameliyatı oldum dr korunma dedi ve 6 ay içerisinde hamile kalmamı önerdi şimdi korunmuyorum en son mart 17 de regl oldum şimdi gögüslerimde şişkinlik ve kasıklarımda ağrı oluyor hamile olabilirmiyim lütfen bana yardımcı olun
canım öncelikle geçmiş olsun işallah hamiş kalırsın bende 8 aylık evliyim bende korunmuyom benim dr de 6 ay önerdi kalmazsan tedaviye başlıcaz dedi işallah tedaviye gerek kalmadan bebegim bebeklerimiz bizlere tutunurmrb herkese ben yeniyim burda 22 yaşindayim 7 aylık evliyimarkadaşlar ben şubat 17 de kist ameliyatı oldum dr korunma dedi ve 6 ay içerisinde hamile kalmamı önerdi şimdi korunmuyorum en son mart 17 de regl oldum şimdi gögüslerimde şişkinlik ve kasıklarımda ağrı oluyor hamile olabilirmiyim lütfen bana yardımcı olun
sağ tarafında ağrı yapan şey bebişmi yoksa canım hadi bakalım 🙂
psikolojikde olabilir tabikide zaten insani öldüren bu olasılıklar değilmi hamilemiyim değilmiyimmmmm🙂
canım öncelikle geçmiş olsun işallah hamiş kalırsın bende 8 aylık evliyim bende korunmuyom benim dr de 6 ay önerdi kalmazsan tedaviye başlıcaz dedi işallah tedaviye gerek kalmadan bebegim bebeklerimiz bizlere tutunur